نیمار 92 بار به همسرش خیانت کرد

x تبلیغات
دیوید جونز

نیمار و همسرش برونا بیانکاردی به دلیل خیانت از یکدیگر جدا می‌شوند، اما به دلیل فرزند نوزاد خود روابط دوستانه‌ای خواهند داشت.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس مدت‌هاست که اخبار مختلفی مبنی بر خیانت نیمار به همسر خود منتشر می‌شود و افراد زیادی مدعی رابطه با نیمار شده‌اند. در نهایت پس از شایعات مختلف این دو نفر از یکدیگر جدا خواهند شد. یک ماه پیش بود که نیمار و بیانکاردی صاحب یک فرزند دختر شدند. نیمار یک پسر 12 ساله هم دارد که متعلق به نامزد سابق او، کارولینا دانتاس، است.

اخیرا یک روزنامه برزیلی در گزارشی مدعی شد که نیمار تاکنون 92 بار به همسر خود خیانت کرده و با افشا شدن آخرین رابطه ستاره برزیلی، همسر او تصمیم به طلاق گرفته است.

بیشتر بخوانید:

x تبلیغات
گردشگران شیراز

بر اساس بندهای قرارداد طلاق این زوج، نیمار باید ماهانه حدود 41 هزار دلار به بیانکا بپردازد. در عوض او هر وقت که بخواهد اجازه دیدن دخترش را دارد.

انتهای پیام

 

x تبلیغات
گراد
نرم افزار حسابداری پارمیس
ناخداسفر
ژیوار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
دیار رنت