برخی شنیدهها حاکی از طبقاتی شدن اینترنت دارد که اگر این امر صورت گیرد فقط گروه خاصی میتوانند به اینترنت بینالملل دسترسی داشته باشند.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.
به گزارش کاماپرس، با انتقادات مردم و کارشناسان از طرح صیانت این موضوع تاحدودی لغو شد ولی با شدت گرفتن اعتراضات مردمی، شنیدهها حاکی از طبقاتی شدن اینترنت دارد که البته این موضوع همچنان در هالهای از ابهام است.
براساس مطلب منتشر شده در گجتنیوز، شنیدهها حاکی از طبقاتی شدن اینترنت دارد که این امر سبب میشود فقط افرادی خاص به اینترنت بینالملل دسترسی داشته باشند و مابقی افراد فقط قادر به استفاده از اینترنت ملی و سایتهای داخلی باشند که البته تاریخ اجرا و صحت این موضوع همچنان مشخص نیست.
چندی پیش رئیسی خواستار تسریع در راهاندازی اینترنت ملی شد که این موضوع سبب شده تا فرضیه طبقاتی شدن اینترنت کمی بیش از پیش تقویت شود.
حامد بیدی، مدیرعامل پلتفرم کارزار، نیز گفته است که برای عدم دسترسی به فیلترشکنها باید دیتاهایی که میان شبکههای داخلی و بینالمللی میشوند توسط دولت رصد شود.
به گفته مدیرعامل پلتفرم کارزار این امر تا حدی به وقوع پیوسته و پیشبینی میشود که دسترسی به اینترنت بینالملل برای مردم عادی حذف شود و اتصال به آن نیازمند سلسه مراتب باشد که فقط افرادی خاص همچون دانشجویان، اساتید دانشگاه و… بتوانند به آن متصل شوند و افراد دیگر نیازمند ویپیانهای قانونی برای اتصال به اینترنت بینالملل خواهند بود.
براساس گفتهها به نظر میرسد این تصمیم نهایی باشد و در دستور کار دولت قرار گرفته است.
انتهای پیام
مرتبط با : کارزار