معاملات اونس جهانی طلا امروز کاهشی بود و بر اساس گزارش رسانه ها در بازار داخلی نیز طلا برخلاف دلار و سکه در شیب کاهش قیمت قرار گرفت.
به گزارش کاماپرس، شاید معامله گران بازار سکه و طلای داخل در انتظار افزایش اونس جهانی طلا بودند تا بر تنور گرانی مزنه طلا و قیمت سکه بدمند اما انتظار آنها محقق نشد و طلای جهانی به شیب نزولی رفت.
بنا به اعلام باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از رویترز، پس از آنکه بانک مرکزی اروپا و کنگره آمریکا از تصویب طرحهای محرک مالی بیشتر برای تقویت اقتصادهای بحران زده دو سوی آتلانتیک خودداری کردند، قیمت طلا روز جمعه شاهد افت قیمت بود هرچند که نگرانی از کندی ترمیم اقتصادی سبب شد تا قیمت هفتگی طلا افزایش یابد.
پیروی قیمت ها در بازار داخلی طلا از اونس جهانی
بر اساس این گزارش، قیمت طلا در پایان معاملات دیروز با ۰.۲۸ درصد کاهش به ۱۹۴۰ دلار و ۵۵ سنت رسید. قیمت فلز زرد در پایان معاملات آتی دیروز و برای تحویل در ماه دسامبر با ۰.۸۳ درصد افت به ۱۹۴۷ دلار و ۹۰ سنت رسید.
در بازار داخلی نیز امروز قیمت طلا پایین آمد و هر گرم طلا ۱۸ عیار که ۲ روز پیش تا ۱,۱۵۴,۴۸۰ (یک میلیون و یکصد و پنجاه و چهار هزار و چهارصد و هشتاد) تومان رسیده بود، امروز – شنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ مصادف با ۱۲ سپتامبر ۲۰۲۰ – با کاهش ۰.۱۳ درصدی به ۱,۱۵۳,۰۹۵ (یک میلیون و یکصد و پنجاه و سه هزار و نود و پنج) تومان رسید.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.
انتهای پیام