شستا با سود 1/5 میلیارد دلاری به اوج سود 21 ساله رسید

ژیوار

شستا امسال بیش از یک و نیم میلیارد دلار سودآوری داشته است که این رقم بیشترین سود این هلدینگ در 21 سال گذشته است.

به گزارش کاماپرس،  مدیرعامل شستا گفت: امروز اگر شستا بالای یک و نیم میلیارد دلار سود دارد این جهش سودآروی به نرخ ارز بیش از 8 برابر است اتفاق ساده‌ای نیست. سود حاصله در سه سال گذشته معادل دو برابر کل 18 سال قبل بوده است.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار و گزارش های مهم و جذاب بورس، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از  اینجا  وارد شوید.

مدیرعامل شستا در مراسم افتتاح پروژه‌ها و رونمایی از محصولات جدید شرکت تماد با اشاره به میزان سود این شرکت تولیدکننده مواد اولیه دارویی شستا، گفت: فروش سال گذشته شرکت تماد 730 میلیارد تومان بود و با تلاش مضاعفی توانست سود 360 میلیارد تومانی را محقق کند.

رضوانی فر با بیان اینکه حاشیه سود خالص تماد از 32 درصد قریب به 49 درصد سود خالص رسیده است، اضافه کرد: اهل فن می دانند افزایش حاشیه سود خالص با این شیب تند در مدتی کوتاه چه تدابیری را نیاز دارد که از آن جمله تهیه مواد اولیه، بهای تمام شده، کنترل هزینه ها، کاهش دوره وصول مطالبات، اصلاح سیاست های فروش، کاهش تخفیف ها، باید رخ دهد تا حاشیه سود خالص به دست بیاید.

دریان سفر امید

وی افزود: بر اساس آمار قابل مقایسه شرکت های بورسی و شرکت های شستا، که اطلاعات آن درکدال وجود دارد و قابلیت قیاس دارد، یک مقایسه کوچک نشان می دهد در سه سال گذشته تیپیکو مرتب سهم بازار را گرفته است.

مدیرعامل شستا با اشاره به عرضه برخی محصولات داروئی برای اولین بار درکشور، اظهار داشت: تیپیکو در دو سال گذشته بیش از 300 نوع محصول به بازار عرضه داشته که 70 محصول برای اولین بار در کشور بوده است.

وی با اشاره به عرضه های اولیه شرکت‌های دارویی در بورس افزود: در دو سال گذشته هلدینگ دارویی شستا، پخش هجرت ، توزیع داروپخش، ره آورد تامین، ژلاتین کپسول و کلرپارس را به عنوان 5 عرضه اولیه در بازار بورس داشت، این کار بزرگی است و کسانی که فعال عرضه سهام در بازار سرمایه هستند می دانند در کنار مدیریت این حجم فروش و روند سودآوری و عرضه محصول جدید، ورود به بورس 5 شرکت بزرگ و موثر دارویی در یک فرصت محدود چه چالش‌هایی دارد.

رضوانی فر به سودآوری در هلدینگ دارویی تامین اشاره کرد و گفت: سود آوری در تیپیکو ماحصل تلاش در کنترل هزینه‌ها، اصلاح خریدها، تنوع بخشی به منابع‌ خرید، کاهش قیمت خرید، فروش بهتر و اعمال تخفیفات کمتر، کاهش دوره وصول مطالبات و سایر تدابیر است که نتیجه آن سودآروی 3700 میلیارد تومانی تیپیکوست.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه های متعدد در هلدینگ دارویی تامین، تشریح کرد: مجموعه سامانه هایی که در تیپیکو انجام شده قطعا در صنعت نظیر ندارد. برای خریدهای مواد اولیه و محصولات Finished و کنترل پروژه ها، به روز کردن GMP ها، چه مجموعه‌ای از سامانه های مدیریتی در حال راهبری است که کارها با سرعت مناسب بر اساس برآوردهای دقیق و با کمترین هزینه نهایی شود.

انتهای پیام

نهال گشت
روکش مارال
سبیت
آژانس هرمس 724
تهران آهن
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز