18 شرکت بورسی که نحوه پرداخت سود بورس خود را در مجامع هفته گذشته تعیین کردند 3 هزار میلیارد تومان است.
به گزارش کاماپرس، بحث بر سر لزوم پرداخت سود سهام شرکت های بورسی از طریق سامانه سجام کماکان ادامه دارد و با وجود درخواست های مکرر سهامداران حقیقی برای اجرایی شدن این امر و تصریح شرکت سپرده گذاری بورس به آماده بودن زیرساخت ها برای پرداخت سود بورس در سامانه سجام، اغلب شرکت های بورسی همچنان از پرداخت سود از طریق این سامانه خودداری می کنند.
پیمان حدادی، کارشناس بازار سرمایه، در برنامه پایش که با موضوع «نقش سامانه سجام در ایفای حقوق سهامداران» پخش شد، با اشاره به هیجانات در بازار سرمایه، گفت: افراد جدیدی که وارد بازار بورس میشوند، از دانش و تجربه کافی برخوردار نیستند، به همین دلیلی ریسک پذیری بازار افزایش داشته و افزایش قیمتها نیز در این موضوع است. مشکل همیشگی سامانه معاملات نیز بر ریسک بازار افزوده است و این مشکل تبدیل به رویه شده است که هر لحظه باید منتظر خرابی آن باشیم.
سود بورس همچنان در بانک ها پرداخت می شود
حدادی در خصوص سود سهام شرکتها نیز بیان کرد: هفته گذشته ۲۱ شرکت، نحوه پرداخت سود مجمع خود را اعلام کردند، که از این تعداد ۱۸ شرکت همانند گذشته این سود را پرداخت میکنند و باید برای دریافت آن به بانکها مراجعه نمود.
وی گفت: شرکت سپرده گذاری در حال حاضر این امکان را فراهم نموده که شرکتها سود مجامع خود را از طریق این شرکت پرداخت کنند، به این صورت که سهامداران با عضویت در سامانه سجام و اعلام شماره حساب، سود مجامع را دریافت میکنند.
تحلیلگر بازار سرمایه اظهار داشت: میزان سود مجامع این ۱۸ شرکت، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان است، ممکن است نیمی از مردم برای دریافت آن به بانکها مراجعه نکنند، بنابراین راه اندازی سامانه سجام گامی مهم برای رسیدن مردم به این پول و حق خود است.
انتهای پیام