آسیه حاتمی زبان ودیدگاه «نسل زد» را به صاحبان کسبوکارها نزدیکتر دانسته و کارکنان این نسل را در جستوجوی سناریوی برد – برد توصیف کرد.
آسیه حاتمی، بنیانگذار ایران تلنت، طی گفتوگو با کاماپرس در خصوص ویژگیهای کارکنان به اصطلاح «نسل زد» صحبت کرده و گفت: اگر نظر من را بخواهید، بعضی از نیروهای کار مخصوصا جوانترها که ما به آنها «نسل زد» میگوییم فوق العاده جذاباند چون فکر میکنم به نظرات و دیدگاههای مدیران و صاحبان کسب و کار بسیار نزدیک هستند.
او این نسل را به دنبال رابطه برد – برد دانست و گفت: علی رغم اینکه بسیاری میگویند نسل زدیها تنبل هستند و کار نمیکنند و حرف خودشان را میزنند، اما من معتقدم زبان نسل زد و مدیران کسب و کارها مشترک است و هر دو گروه به دنبال منافع خود هستند. «نسل زد» معتقد است برای بقا باید سناریوی برد برد را پیدا کند. آنها همان قشری از کارکنان هستند که میخواهند جایگاه خود را تغییر دهند، میخواهند بزرگتر شود. حالا بزرگتر شدن میتواند پول بیشتر یا سمت بالاتر یا هرچیزی که در ذهنشان است، باشد.
من از کارکنان بلندپرواز نمیترسم
او گروه دیگری از کارکنان را اینگونه توصیف کرد: من نسل زدیها را به افرادی که از خودشان چیزی نمیخواهند و فقط از سازمانشان مطالبه دارند ترجیح میدهم. گروه دومی هم وجود دارد؛ گروهی که منتظر تعطیلی یا استفاده از مرخصیها هستند و شبیه کارکنان دولتیاند و برایشان فرقی ندارد که چه اتفاقی میافتد.
بیشتر بخوانید:
بنیانگذار ایران تلنت ادامه داد: اعتقاد من بر این است که با کسی باید کار کرد که بتوان با او وارد گفتوگو شد. اگر شما و طرف مقابل بدانید به دنبال چه چیزی هستید، سناریو برد برد را طراحی میکنید. من از افراد بلندپرواز و جاه طلب نمیترسم چون یک چیزی را میخواهند و میشود با آنها به توافق رسید. در نهایت شما یا به نقطهای میرسید که نمیتوانید با او به توافق برسید و همه چیز تمام میشود یا میدانید چه میخواهید و تکلیفتان روشن میشود.
انتهای پیام
مرتبط با :
