رسوایی آقای نویسنده و آزار جنسی یک زن

x تبلیغات
نرم افزار حسابداری پارمیس

پل شریدر، نویسنده فیلم‌های راننده تاکسی و گاو خشمگین، سوژه اصلی دادگاهی برای اتهام آزار جنسی زنی بیست و شش ساله با نام مستعار «جین دو» شده است.

به گزارش کاماپرس، شریدر دقیقا در زمانی حساس، حضور فیلم «اوه، کانادا» در جشنواره کن، به مسئله تجاوز متهم شد. طبق اطلاعات موجود، شریدر بعد از اطلاع از شکوائیه، جین دو را به هتل محل اقامتش دعوت کرد و خود را به حالت مرگ زد تا او را تسلیم و منصرف کند.

اخبار مرتبط را بخوانید:

اما جین دو منصرف نشد و به افشاگری ادامه داد. جین دو در شکایت خود بیان کرده که طی همکاری سه ساله‌ای که با شریدر داشته بارها با رفتارهای غیرمتعارفی مثل ابراز عشق ناخواسته، پرسش‌ها و نظرات زن ستیزانه و حتی اخراج مواجه شده است و همه این‌ها به دلیل تن ندادن به خواسته‌های وی اتفاق افتاده است.

x تبلیغات
گردشگران شیراز

وکیل شریدر، تمام این اتهامات را نادرست دانسته است، در حالی که کاربران فضای مجازی نظر دیگری دارند. به نظر کاربران، فیلمنامه‌های دردناک شریدر بسیار به زندگی واقعی خودش شباهت دارند و احتمالا اتهامات واقعی باشند.

انتهای پیام

x تبلیغات
ژیوار
گراد
ناخداسفر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
دیار رنت