نرده های شیشه ای در سال های اخیر محبوبیت بسیار زیادی در میان مصرف کنندگان به دلیل مقاوت بسیار بالا در برابر حرارت و ضربه، زیبایی ظاهری و… پیدا کرده اند.
به گزارش کاماپرس، به نقل از رادان گلس، نسل جدید نرده های ساختمانی، نرده شیشه ای است، که امروزه استفاده از این نوع نرده ها بسیار رایج شده است. نرده شیشه ای، جان پناه شیشه ای سکوریت و لمینت که از پر کاربردترین و جدیدترین موارد استفاده از شیشه به عنوان المان سازه ای می باشد که در دکوراسیون داخلی و خارجی منازل، ویلاها، مراکز اداری و تجاری قابل نصب می باشد.
این نوع از نرده ها جایگزین بسیار مناسبی برای نرده های آهنی است، زیرا علاوه بر زیبایی، استحکام بالا در برابر ضربه و تغییرات آب و هوایی دارد و بدون اینکه مانع دید شما شود، نمایی شفاف از محیط ارائه می کند. نرده های شیشه ای با توجه به پشنهاد کارفرما، زیرسازی و مکان پروژه انتخاب می شود و به عنوان محافظ در تراسف راه پله، بالکن و اطزاف استخر و … نصب می شود.
نرده شیشه ای چیست؟
همان طور که از اسم آن مشخص است، به حفاظتی که از صفحات شیشه ساخته می شود و توسط پایه ها چارچوب های آلومینیوم یا استیل در جای خود ثابت می شود، نرده شیشه ای گقته می شود.
مزایای استفاده از نرده شیشه ای
- بیشترین استفاده از نور طبیعی
- دوام بالا
- هزینه اجرایی کم
- انعطاف پذیری بالا
- عایق صدا
- زیبایی
- وزن پایین
- ایمنی بالا
- چشم انداز بیشتر
- هزینه نگهداری پایین
- رنگ بندی متنوع
- استفاده در کاربرهای متفاوت
- تنوع در طراحی
جنس صفحات شیشه در نرده ها
جنس صفحات شیشه از نوع شیشه سکوریت (شیشه میرال) , یا شیشه لمینت است. این شیشه ها در مقایسه با دیگر انواع شیشه استحکام بیشتری داشته و در مقابل خط و خش، مقاومت معقولی دارند. از آنجای که این شیشهها امنیت و استحکام بالایی دارند، معمولا آنها را در ورودی فروشگاهها و برخی دیگر ساختمانها بکار میگیرند.
شرکت رادان گلس به مشتریان خود پیشنهاد می کند که برای نرده شیشه ای نیم قاب از ضخامت ۱۰ میل و برای نرده های بدون قاب از ضخامت ۱۲ میل استفاده شود. (البته امکان بکارگیری ضخامتهای کمتر مثل ۸ میل هم برای نرده وجود دارد، اما توصیه مطمئنتر بهرهگیری از ضخامتهای ۱۰ و ۱۲ میلی متری است)
بررسی دلایل محبوبیت استفاده از نرده شیشه ای در سال های اخیر
موارد زیر خلاصه ای از محبوبیت این نرده ها در سال های اخیر از سوی مصرف کنندگان می باشد.
- اتصالات مقاوم
- امکان اجرا بدون اتصالات
- امکان نصب در هر مکانی از ساختمان
- کاهش مصرف انرژی
- امکان اجرا در کاربری های متفاوت
- امکان اجرا در ابعاد متفاوت
- افزایش نور دهی به محیط
- افزایش زیبایی محیط
- مقاوت بالا در برابر فشار و ضربه
- مقاومت بالا در برابر حرارت
قیمت نرده شیشه ای
تعیین قیمت نرده شیشه ای نیز به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله میتوان به این موارد اشاره کرد:
- اندازه صفحات شیشه ای
- نوع شیشه انتخابی (شیشه لمینت یا شیشه سکوریت، شیشه مات یا مشجر)
- جنس و رنگ ابزار و یراق آلات (استیل، آلومینیوم؛ و در رنگهای طلایی، براق، مات، کورهای مشکی یا سفید و …)
- متراژ نرده مورد نیاز، محل نصب نرده (دسترسی آسان یا سخت)
- نوع نرده انتخابی (نیم قاب، بدون قاب یا قابدار)
- و …
روش های اجرای نرده شیشه ای
همچنین نرده شیشه ای می توان به پنج روش متفاوت اجرا کرد، که این امکان را برای شما به عنوان کارفرما به وجود می آورد تا متناسب با کاربری و محل نصب نرده شیشه ای، یکی از روش های هندریل شیشه ای را انتخاب کنید.
- نرده فریم لس
- هندریل شیشه ای فیکس پوینت
- هندریل شیشه ای اسپیگات
- نرده دفنی یا توکار
- هندریل شیشه ای اکسپوز یا روکار
هریک از روش های گفته شده دارای مزایا و ویژگی های متفاوتی نسبت به دیگری دارد. ساخت درست و اصولی نرده شیشه ای نیاز به دقت و ظرافت بالایی دارد، همچنین سازه ی این نوع از این نرده ها مطابق با محاسبات مهندسی اجرایی است؛ به همین خاطر بهتر است برای جلوگیری از خسارت بهتر است از نیروی مجرب بهره ببرید.
کلام آخر، با سنجیدن مزایا و محبوبیت این نوع نرده و هندریل های مخصوص آن و سبک و سنگین کردن همه جوانب، اگر تصمیم به بازسازی، نوسازی، تعمیر، ترمیم یا ساختن یک سازه جدید دارید، بکار گیری و نصب نرده شیشه ای و هندریل های فوق العاده زیبا گزینه بسیار مناسبی برای شماست. چرا که با مزایایی که دارد جلوه ی دیگری به ساختمان شما داده و آن را امروزی، شکیل، نشین، و پر نور باز نمایی می کند. شرکت رادان گلس از جمله شرکت های است که سابقه طولانی در اجرای نرده شیشه ای می باشد و می تواند اجرای هندریل شیشه ای شما را با بالاترین کیفیت و کمترین زمان ارائه دهد.
انتهای پیام
