بحرانهای جهانی و مسائل ژئوپلیتیک باعث شده تا خیلی از سرمایه گذاران برای حفظ ارزش سرمایه خود به بازارهایی مثل طلا، اوراق خزانه داری و رمزارز پناه ببرند. هر چند بازار طلا و اوراق پیشینه قوی دارند و رمزارزها نسبت به این دو بازار جوان هستند، ولی این بخش هم به خوبی توجه سرمایه گذاران را به خود جلب کرده است.
به گزارش کاماپرس، اصالت بازار طلا و اوراق و قدرت نمایی آنها در نوسانات شدید اقتصادی، باعث نشده تا بازار رمزارزها به حاشیه برود. رمزارزهای مختلف، به خصوص بیت کوین، در آشفتگیهای اخیر جهانی، از جمله جنگهای تجاری، مقاومت قابل توجهی از خود نشان دادند و همین مورد باعث شده تا سرمایه گذاران به آنها توجه ویژه داشته باشند.
اخبار مرتبط را بخوانید:
بیت کوین به عنوان یک پناهگاه امن
به گزارش ارزدیجیتال، هر چند که بیت کوین دارایی کم نوسانی نیست، اما در بعضی از دورههای تاریخی رفتاری از خود نشان داده که آن را به یک «پناهگاه امن مالی» تبدیل کرده است. مثلا همین رمزارز، در جریان جنگ تجاری آمریکا و چین، سالهای 2018 تا 2019، برخلاف بازارهای مالی سنتی، دچار افت و بیثباتی قیمتی نشد.
به طور دقیقتر، در جریان جنگ تعرفه سال 2019-2018، بازارهای جهانی با نوسانات زیادی مواجه شدند و سهام شرکتهای فناوری ضربههای سنگینی را متحمل شدند. اما شرایط بیت کوین بهم نخورد! حتی رشد این رمزارز شروع شد، طوری که قیمت آن از حدود 5 هزار دلار به 12 هزار دلار رسید.
همین رفتار متناقض بیت کوین باعث شد تا سرمایه گذاران آن را به عنوان یک پناهگاهی در شرایط بحرانی قلمداد کنند.
مراقب باشید!
البته سرمایه گذاران بزرگ و باتجربه میدانند که بیت کوین همیشه از این الگو پیروی نمیکند و گاهی مثل بازارهای مالی سنتی دچار نزول میشود. بررسی تاریخی رفتار بیت کوین نشان میدهد که معمولا این رمزارز همبستگی قابل توجهی با شاخص نزدک دارد. یعنی زمانی که شاخص نزدک در مدار صعودی قرار میگیرد، احتمالا رشد قیمتی بیت کوین بیشتر است.
پس به طور کلی، باید چنین تصویری را از بیت کوین در شرایط سخت داشت و نسبت به آن هیجانی رفتار نکرد.
انتهای پیام
مرتبط با :