قیمت طلا به سرعت در حال افزایش است و این افزایش قیمتی مداوم یک فرصت برای سرمایه گذاران به حساب میآید. البته با رشد قیمت، بازار کلاهبرداری هم داغ میشود و خیلی از فروشندگان حضوری و آنلاین نامعتبر طلای غیراصل و ناخالص را به دست مشتریان میدهند. پس برای خرید طلا در این زمان باید نهایت دقت را داشت.
به گزارش کاماپرس، خریدهای اینترنتی بسیار رونق دارد و خیلی از مردم کالاهای لوکس و ارزشمندی مثل طلا را هم اینترنتی میخرند. اما یوسف تقیزادگان، رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد، از مردم درخواست کرده که به هیچ عنوان طلا را اینترنتی و از طریق فضای مجازی نخرند. چون قیمت طلا لحظهای شده است و نمیتوان آن را به صورت آنلاین معامله کرد. در صورتی که شخصی به صورت اینترنتی این فلزگرانبها را خریداری کند، احتمالا ضرر خواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
- فرصت طلایی برای دریافت وام 50 میلیون تومانی بدون ضامن بانک مهر ایران
- مزایای خرید آنلاین طلا نسبت به خرید حضوری
- قیمت روز موبایل
- قیمت روز اجاره خودرو
به گفته تقیزادگان، در حال حاضر اولویت مردم خرید طلا است. علاقمندان به سرمایه گذاری روی طلا امکان خرید طلای دست دوم یا سکه را از طلافروشیها دارند. طلافروشیهای حضوری و دارای پروانه کسب، طلای اصل و با عیار مشخص را به مشتریان میفروشند.
این مقام مسئول اعلام کرده است که طلا فروشیهای دارای پروانه کسب به هیچ عنوان طلای آب شده نمیفروشند. چون آزمایشهای زیادی درباره این مدل طلاها انجام شده است و در آن اشتباهاتی وجود دارد که معامله آن صلاح نیست.
درخواست یک مقام مسئول از خریداران طلا
رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد از متقاضیان و سرمایه گذاران طلا خواست که در صورت خرید طلای دست دوم حتما فاکتور رسمی بگیرند که وزن طلا در آن ذکر شود. چون بدون داشتن فاکتور و تنها با برگه فروش، به مشکل میخورند.
تقیزادگان از مردم درخواست کرده است که به سازندگان طلا زیورآلات خود را سفارش ندهند و کار خود را به واحدهای صنفی بسپارند. چون معمولا عیار طلاهایی که سازندگان و تعمیرکاران به خریداران میفروشند، مشخص نیست. به علاوه سازندگان و تعمیرکاران طلا به تعهدات خود پایبند نیستند. در حالی که واحدهای صنفی به دلیل نظارتی که روی فعالیت آنها وجود دارد، بهتر به مشتریان خدمات ارائه میدهند و طلاها را با عیار مشخص میفروشند.
انتهای پیام