تغییرات مدیریتی در حرکت اول

x تبلیغات
دیوید جونز

با تصمیم هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر حرکت اول، مهدیار آقانصیر به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت منصوب و جایگزین محمدمهدی عباسخانی شد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.

x تبلیغات
فولاد پیوان
به گزارش کاماپرس، آقانصیر روز دوشنبه (۲۲ اردیبهشت‌) در مراسم تودیع و معارفه، با تأکید بر اهمیت نقش حرکت اول در مسیر تحول دیجیتال گروه همراه اول، گفت: در ادامه عبور همراه اول از یک اپراتور صرف مخابراتی به سمت یک شرکت فناوری، شرکت حرکت اول بازوی سرمایه‌گذاری هوشمند همراه تک خواهد بود و تمرکز خود را بر ارزش‌آفرینی هوشمند در زیست‌بوم دیجیتال کشور قرار خواهد داد.
در این جلسه، حمید بهروزی نیز به عنوان رئیس هیئت مدیره جدید شرکت حرکت اول معرفی شد.
در کارنامه مهدیار آقانصیر، مسئولیت‌هایی همچون ریاست هیئت مدیره پارت‌نت و تالیا، مدیریت عامل شرکت بهارتل، مدیرکل خرید همراه اول و مشاور بین‌الملل مدیرعامل همراه اول دیده می‌شود. وی هم‌اکنون نیز عضو هیئت مدیره شرکت دیجی‌پی و معاون سرمایه‌گذاری هوشمند همراه اول است.
انتهای پیام
مرتبط با : گروه سرمایه‌گذاری حرکت اول
x تبلیغات
گراد
کافه رنت
دریان سفر امید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *