تجهیز کارت‌ خوان‌ های پارسیان به پرداخت موبایلی

تجهیز کارت‌ خوان‌ های پارسیان به پرداخت موبایلی
x تبلیغات
دیوید جونز

با تجهیز کارت‌خوان‌های تجارت الکترونیک پارسیان به سیستم پرداخت کهربا، امکان استفاده از شیوه پرداخت غیرتماسی روی کارت‌خوان‌های فعال در اماکن گردشگری تهران فراهم شد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.

x تبلیغات
فولاد پیوان
به گزارش کاماپرس، در پرداخت با استفاده از شیوه کهربا، دارندگان کارت‌های بانکی قادر خواهند بود در خریدهای حضوری، بدون نیاز به ارائه فیزیکی کارت و صرفاً با نزدیک کردن تلفن‌همراه به دستگاه پرداخت، تراکنش خود را انجام دهند و مبلغ خرید را پرداخت کنند.
از بین رفتن مخاطره کپی شدن اطلاعات کارت بانکی در زمان انجام تراکنش‎های حضوری، بالا رفتن امنیت، از بین رفتن احتمال وارد کردن مبلغ اشتباه، تسهیل پرداخت، کاهش هزینه صدور انواع کارت‌های بانکی یا تعویض آن‌ها و از بین رفتن احتمال سرقت یا مفقود شدن کارت‌های بانکی از جمله مزایای این طرح است.
شرکت تجارت الکترونیک پارسیان پیش‌تر روی تمامی کارتخوان‌های نوع نیولند خود در سراسر کشور، پرداخت کهربا را فعال کرده بود.
انتهای پیام
مرتبط با : تجارت الکترونیک پارسیان
x تبلیغات
گراد
کافه رنت
دریان سفر امید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *