دکتر مهدی کریمی تفرشی جوان کارآفرین برتر جهان اسلام از میان نمایندگان کشورهای مختلف جهان موفق به کسب عنوان سفیر حسن نیت بحران قرن جهان شد، عنوانی که افتخار بینظیر برای کشورمان محسوب می شود.
به گزارش کاماپرس در شرایطی که آمریکا و هم پیمانانش جنگ اقتصادی عظیمی علیه جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده و تمام قوای خود را برای تحت فشار قرار دادن و انزوای سیاسی کشورمان به کار گرفتهاند درخشش جوانان ایرانی همچنان ادامه دارد.
هیئت داوران پنجگانه پروژه سفیر حسن نیت بحران قرن جهان مرکب از سازمان ملل متحد، سازمان تجارت جهانی، سازمان همکاری اقتصادی اکو، نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر و نیز کمپین ایران هم دل، دکتر مهدی کریمی تفرشی را از میان کاندیداهای دیگر این سمت، انتخاب و معرفی کرده است.
گفتنی است بیستم خرداد با پوشش رسانه ای گسترده در مراسمی با حضور مقامات سازمان های بین المللی و نیز میهمانانی از ستاد ملی مقابله با کرونا، پاسداشت جاودان ایشان در شبکه بین المللی موزه های صلح، دارای مقام مشورتی شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد، نصب و تاسیس می شود.
نکته مهم اینکه در هر یک از چهار شعبه این مرکز بین المللی و در کشورهای مختلف، نمونهای از این قاب برای بزرگداشت این نیکوکار قرار گرفته و نگهداری خواهد شد.
از دیگر مراسمی که برای تجلیل و تقدیر از این شوالیه اروپا در صنعت غذای ایران، با سوابقی اعم از ساخت فیلم سینمایی ” نلسون ماندلا برای همیشه” با محوریت صلح جهانی و اکران آن در صحن سازمان ملل متحد برگزار می گردد؛ سمیناری است که بیست و هفتم خرداد ماه در مقر فرهنگی اتحادیه اروپا، با حضور مقامات نهادهای بینالمللی بر پا خواهد شد.
دکتر مهدی کریمی تفرشی عضو مجموعه جهش تولید گام دوم انقلاب اسلامی است که مفتخر به کسب عنوان سفیر حسن نیت بحران قرن جهان شده است.
لایسنس دکترین دفتر کل گام دوم اواخر اردیبهشت ماه با حضور نمایندگان ذیربط سازمان ملل متحد در تهران برگزار شد و در این جلسه ضمن بررسی چگونگی انتخاب سفیر بحران قرن، بر اختصاص کل درآمد این بخش برای کاهش خطرات ناشی از ویروس کرونا در سطح جهانی و همکاری کشورهای جهان برای تدوین برنامه های مدون برای همکاری در بحران های اینچنینی تاکید شد.
قرارگاه گام دوم، کریدور اپیدمیولوژی پیشگیری و درمان تهاجمات روانی و زیستی و سایبری است. شایان ذکر است: پیش از این دکتر مهدی تفرشی در مقر سازمان کنفرانس اسلامی در مالزی و از میان ۵۷ کشور اسلامی موفق به دریافت جایزه کارآفرین برتر جهان اسلام شده بود.
انتهای پیام