سی امین دوره نمایشگاه گردشگری دبی با عنوان «بازار سفر عربی» با حضور نمایندگان 150 کشور به مدت 4 روز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی کاماپرس به این رویداد، دولت امارات متحده عربی در این نمایشگاه تلاش فراوانی داشت تا ظرفیتهای گردشگری همه امارتها و شهرهای این کشور را به فعالان صنعت سفر معرفی کند.
در نمایشگاه امسال، علاوه بر دبی، سایر امارتها از جمله ابوظبی، شارجه، فجیره، عجمان و رأسالخیمه نیز با برپایی پاویون اختصاصی به معرفی جاذبههای گردشگری خود پرداختند. پلیس دبی و شهرداری دبی نیز در غرفههای بزرگ و پررفت و آمدی، خدمات خود را به بازدیدکنندگان معرفی کردند. پلیس دبی با نمایش جدیدترین تجهیزات و راهکارهای خود سعی کرد، احساس امنیت و ثبات را به بازدیدکنندگان منتقل کند. فرماندهان پلیس دبی در این غرفه، درباره تکنولوژیهای پیشرفته و شیوههای مبارزه با ناامنی برای بازدیدکنندگان سخنرانی میکردند. شهرداری دبی نیز تاکید زیادی بر زیرساختهای پیشرفته این شهر در زمینه حمل و نقل و محیطزیست داشت.
حاکمان ابوظبی که سعی دارند در رقابت با دبی، سهم خودشان را از تعداد گردشگران ورودی به کشور امارات متحده عربی افزایش دهند، در این نمایشگاه بر رویدادهای تفریحی و ورزشی تمرکز داشتند.
دو شرکت هواپیمایی اماراتز و فلای دبی در نمایشگاه امسال به معرفی خدمات خود پرداختند. اماراتز که تلاش زیادی برای پرچمداری در صنعت حمل و نقل هوایی خاورمیانه دارد، جدیدترین خدمات خود را عرضه کرد. این هواپیمایی به بازدیدکنندگان امکان میداد تا حضور در کلاسهای پروازی را تجربه کنند.
هواپیمایی اتحاد که مرکز آن در ابوظبی هست نیز در این نمایشگاه حضور فعالی داشت. یکی از فعالیتهای خلاقانه اتحاد در نمایشگاه امسال، نمایش غذاهایی بود که در مسیرهای پروازی در اختیار مسافران قرار میدهند.
حاکمان دبی که یک سال پیش به مدت شش ماه میزبان رویداد بزرگ اکسپو 2020 بودند، در نمایشگاه گردشگری به ارائه کارنامه و عملکرد خود در پذیرایی از دهها میلیون گردشگری پرداختند.
در بخش هتلداری نمایشگاه نیز شرکتهای معتبری از جمله هولدینگ عمار، زیرساختهای اقامتی و فرصتهای سرمایهگذاری را به نمایش گذاشتند. اماراتیها با نشان دادن پروژههای در حال ساخت، تلاش زیادی داشتند تا اعتماد سرمایهگذاران خارجی را جلب کنند.
حاکمان امارات در نمایشگاه گردشگری دبی بر آن بودند تا این کشور را مقصدی جذاب و ایمن برای سفر و سرزمینی پرسود برای سرمایهگذاری نمایش دهند. بسیاری از مدیران دولتی و خصوصی امارات در نشستهای حاشیه نمایشگاه، اهداف و چشماندازهای این کشور را برای فعالان صنعت گردشگری تشریح کردند. یکی از نکات ویژه سخنرانیها این بود که اماراتیها با حوصله فراوان به پرسشها و دغدغههای حاضران پاسخ میدادند.
اماراتیها برای جلب توجه بیشتر بازدیدکنندگان، به نمایش برخی حیواناتی که در اقلیم این کشور زندگی میکنند، پرداختند.
یکی دیگر از اهداف اماراتیها در این نمایشگاه، نمایش میراث فرهنگی و هنری خود بود. اجرای گروههای موسیقی، نمایش زندگی سنتی و صنایع دستی از جمله برنامههایی بود که در روزها و ساعتهای مختلف نمایشگاه جریان داشت.
انتهای پیام
به دنبال پیشرفت بیشتر؛ جذب سرمایه گذاری خارجی؛ پیشرفت مضاعف و….
ایران طبق معمول تو این نمایشگاه نبود درسته ما انقدر فرهنگ خوبی داریم ولی نیستیم
چقدر این عربها دارن برای پیشرفت گردشگری شون هزینه می کنند؟ بعد ماها توی ایران داریم مدام مانع تراشی میکنیم برای ورود گردشگران خارجی