آیا طلا بعد از تعطیلات عید هم ارزش خرید دارد؟

x تبلیغات
نرم افزار حسابداری پارمیس

اصلاح قیمت طلا و سکه، در اولین روز کاری سال 1404، باعث دلهره سرمایه گذاران شده است. اما به نظر می‌رسد این اصلاح قیمتی خیلی زود تمام شود و دوباره شاهد صعود قیمت طلا و سکه باشیم.

به گزارش کاماپرس، سکه امامی بالای محدوده 103 میلیون تومان خرید و فروش می‌شد اما بلافاصله بعد از شروع روز کاری در سال جدید، اندکی از این محدوده عقب نشینی کرد. طبق رسم هر ساله، نباید قیمت سکه و طلا در شروع اولین روز کاری سال جدید کم می‌شد، اما این بار اتفاقی خلاف سنت رقم خورد. بعضی از این رفتار خلاف سنت طلا و سکه ترسیده‌اند، اما به نظر این کاهش قیمتی یک آرامش قبل از طوفان باشد!

اخبار مرتبط را بخوانید:

چرا احتمال رشد دوباره قیمت طلا و سکه وجود دارد؟

ترامپ دوباره با تعرفه‌های جدید برگشته و ثبات بازارهای مختلف، به خصوص طلا، را برهم زده است. این رئیس جمهور هم مدام به آتش جنگ در دنیا و مسائل ژئوپولیتکی دامن می‌زند. هر اتفاقی این چنینی، آتش قیمت طلای جهانی را تندتر خواهد کرد. کشور ما هم به دلیل مسائل تورمی و مشکلات موجود، به این مسائل واکنش بیشتری نشان می‌دهد، پس افزایش بیشتر قیمت طلا و سکه محال نیست.

نظر کارشناسی درباره قیمت طلا تا پایان سال

مازیار بهروزی، از فعالان بازار طلا، در گفت و گو با هفت صبح در این خصوص و دلیل رغبت بیش از پیش به طلا بیان کرد که دیگر طلا برای مردم جنبه زینتی ندارد و یک جانشین تمام عیار برای پول نقد شده است.

x تبلیغات
گردشگران شیراز

خیلی از کاسب‌ها دیگر به دنبال پول نقد نیستند و هر شب، بعد از خالی کردن دخل خود، طلا و سکه می‌خرند. چون معتقدند که طلا همیشه مشتری خودش را دارد و هیچ وقت بی‌ارزش نمی‌شود.

به اعتقاد بهروزی، با شرایط حال حاضر، قیمت طلا تا آخر سال 10 میلیون و 200 هزار تومان خواهد شد، شاید هم زودتر به این محدوده قیمتی برسد! او برای این ادعای خود، به پیش بینی قیمتی طلا در اوایل سال 1403 استناد می‌کند. بهروزی می‌گوید که فعالان قیمت طلا را تا پایان سال 1403، گرمی شش میلیون تومان پیش بینی کرده بودند اما در نهایت نرخ این فلزگرانبها به 8 میلیون تومان رسید.

پیش بینی 10 میلیونی شدن هر گرم طلا اغراق نیست؟

حال با توجه به تورم، نرخ اونس، رشد قیمت دلار و شرایط روانی شکل گرفته، عدد 10 میلیون تومان برای هر گرم طلا دور از انتظار نیست. کلا عددهای بالاتر هم محتمل است، چون معامله گران طلای ایران رفتار منطقی ندارند. طبق عرف، باید با هر کاهش قیمتی، میزان خرید بیشتر و با هر رشد، میزان خرید کمتر شود، اما در ایران برعکس است!

این رفتارها واقعا پیش بینی قیمتی برای طلا و سکه ایران را سخت می‌کند، با این وجود مردم به این فلزگرانبها توجه ویژه دارند. دیگر خرید طلا برای سوداگری و کسب سود نیست، بلکه یک پناهگاه برای فرار از تورم و آتش آن است.

انتهای پیام

x تبلیغات
ژیوار
ناخداسفر
گراد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
دیار رنت