تخصیص بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی برای بازسازی ورزشگاه آزادی

x تبلیغات
دیوید جونز

وزیر ورزش از اختصاص بودجه ۱۰۰۰ میلیارد تومانی برای بازسازی مجموعه ورزشگاه آزادی خبر داد.

به گزارش کاماپرس، کیومرث هاشمی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت رشد زیرساخت‌های فوتبال، عنوان کرد: بیشترین هیات ورزشی در کل کشور بین فدراسیون‌ها متعلق به فدراسیون فوتبال است‌. در این میان چیزی بالغ بر ۶۹ میلیون متر مربع فضا در اختیار فدراسیون فوتبال قرار دارد که ۲۰ میلیون متر مربع آن مساحت فضای مفید بوده که خود بازیکنان از آن استفاده می‌کنند.

به گفته وی، همچنین حدود ۵۲۷۹ زمین فوتبال چمن مصنوعی و طبیعی در اختیار فوتبال کشور بوده که در این حوزه خدمت رسانی می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

x تبلیغات
گردشگران شیراز

وی با بیان اینکه ۴۴ درصد از اماکن تحت مالکیت دولت و وزارت ورزش و جوانان به فوتبال اختصاص دارد، گفت: با برنامه ریزی‌ فدراسیون و زیر ساخت‌های فراهم شده، به زودی شاهد رشد بیش از پیش فوتبال کشور خواهیم بود.

به نقل از ایسنا، وزیر ورزش با اشاره به برنامه ریزی برای بازسازی ورزشگاه آزادی، عنوان کرد: دولت قصد دارد بالای ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل بازسازی ورزشگاه پیش بینی کند که این امر می‌تواند به بازسازی مجموعه کمک کرده و این دغدغه را برطرف کند.

انتهای پیام

x تبلیغات
گراد
ناخداسفر
کافه رنت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

x تبلیغات
دیار رنت