حضور مارال چرم در هفتمین نمایشگاه ایران ریتیل شو

کد مطلب: ۳۶۰۸۹۵
حضور مارال چرم در هفتمین نمایشگاه ایران ریتیل شو

مارال چرم از حضور خود در هفتمین نمایشگاه ایران ریتیل شو خبر داد و اعلام کرد این برند در سالن‌های ۸ و ۹ نمایشگاه بین‌المللی تهران میزبان بازدیدکنندگان خواهد بود.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، هفتمین دوره نمایشگاه ایران ریتیل شو از ۲ تا ۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و برند مارال چرم در غرفه D3 سالن‌های ۸ و ۹ در این رویداد حضور دارد. این نمایشگاه با محوریت صنعت خرده‌فروشی، برندینگ و زنجیره تأمین برگزار می‌شود و بستری برای معرفی محصولات، تبادل تجربه و ارتباط میان فعالان این حوزه فراهم می‌کند.

بر اساس اعلام مارال چرم، حضور در این نمایشگاه با هدف معرفی تازه‌ترین محصولات، بررسی روندهای بازار خرده‌فروشی و تعامل مستقیم با فعالان صنف و مخاطبان تخصصی انجام می‌شود. این برند تلاش دارد در جریان این رویداد، ظرفیت‌های خود در طراحی، تولید و عرضه محصولات چرمی را به نمایش بگذارد و ارتباطات حرفه‌ای خود را توسعه دهد.

مارال چرم یکی از تولیدکنندگان فعال محصولات چرمی در ایران است که در زمینه طراحی و تولید کیف، کفش و محصولات چرمی فعالیت دارد و بخشی از بازار داخلی این صنعت را پوشش می‌دهد.

انتهای پیام

مرتبط با:

ارسال نظر