حق مسکن 300 هزار تومانی کارگران خنده دار است!

کد مطلب: ۲۴۷۲۰
حق مسکن 300 هزار تومانی کارگران خنده دار است!

رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار با اشاره به خلف وعده‌های تیم اقتصادی دولت در مورد کارگران، گفت: اگر دستمزد کارگران به موقع ترمیم شده بود اکنون حق مسکن 300 هزار تومانی آنها خنده دار نبود.

به گزارش کاماپرس، فرامرز توفیقی در مورد حواشی حق مسکن کارگران، اظهار داشت: بحث من در مورد نادیده گرفتن ۶۰۰ هزار تومان (معوقه حق مسکن در فصل بهار) فقط مربوط به رقم و عدد نبود بلکه بحث این بود که چرا باید یکی از مؤلفه‌های تأثیرگذار در سرجمع دستمزد کارگران پس از تصویب شدن توسط ۳ ضلع شورای عالی کار، دوباره در هیأت دولت مطرح شود.

رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار افزود: حال که قرار بر مطرح شدن حق مسکن در هیأت دولت است، چرا باید بررسی این موضوع اینقدر با تأخیر انجام شود؟ در کنار این مساله باید مشخص شود که چرا تاریخ اعمال حق مسکن از سوی وزیر کار، تیرماه اعلام شد در حالی که در مصوبه شورای عالی کار وجود نداشت.

توفیقی در گفت و گو با خبرگزاری مهر گفت: آیا بررسی کرده‌اند که چه بلایی سر سبد معیشت خانوار و عوامل مؤثر بر آن به دلیل جایگزین شدن ارز نیمایی به جای دولتی، آمده است؟

این فعال کارگری افزود: شورای عالی کار موظف است حداقل ماهی یک بار تشکیل جلسه دهد، ما وارد ششمین ماه از سال شده‌ایم چند جلسه داشته‌ایم؟

وی ادامه داد: در جلسه پایانی سال ۹۸ توسط تیم اقتصادی دولت به نمایندگان کارگری قول‌هایی داده شد، چقدر این وعده‌ها جامه عمل پوشیده است؟

وی افزود: رئیس ستاد تنظیم بازار می‌گوید قیمت مرغ در ماه محرم تکان نخورد! قیمت مرغ در بهترین حالت ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان است آیا دقت کرده‌اند که قیمت این خوراکی پارسال چقدر بود؟ آیا دوستانی که نگران هستند بررسی کرده‌اند که قیمت روغن‌های خوراکی، قند، شکر، کره، برنج، پنیر، تخم‌مرغ و نان چقدر شده است؟ نرخ ماسک یک شبه از هزار تومان به هزار و ۳۰۰ تومان رسید و همچنین قیمت برخی داروها همچون داروهای مربوط به قلب در داروخانه‌ها چند برابر شد، آیا این موضوع رصد شد؟

هیچ نشانی از اجرای قانون نیست

رئیس کمیته دستمزد شورای عالی کار گفت: می‌گویند میانگین درآمد کارمندان دولتی ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است، میانگین درآمد کارگران چقدر شده است؟ آیا در مورد معیشت، سلامت و وضعیت خانواده کارگر نگرانی وجود دارد؟

وی با اشاره به اینکه کمک هزینه مسکن در سال‌های گذشته مورد غفلت واقع شده بود، تصریح کرد: چرا از سال ۷۰ در حق مسکن به عنوان یک مؤلفه دستمزد کارگری بازنگری صورت نگرفت؟ اگر این اتفاق می‌افتاد امروز کمک‌هزینه ۳۰۰ هزار تومانی خنده‌دار نبود.

توفیقی با بیان اینکه هزاران خلف‌وعده و دل‌نگرانی وجود دارد، گفت: ما در مورد قانون بحث می‌کنیم نه عدد و رقم که متأسفانه هیچ نشانی از اجرای قانون نیست.

برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام

ارسال نظر