نقد «جامعه‌شناسانه اندیشیدن» در نشر نی

کد مطلب: ۳۶۴۰۳۳
نقد «جامعه‌شناسانه اندیشیدن» در نشر نی

نشست نقد و بررسی کتاب «جامعه‌شناسانه اندیشیدن» نوشته زیگموند باومن و تیم می، با ترجمه فرهنگ ارشاد، روز چهارشنبه ۱۳ آبان‌ماه به میزبانی نشر نی برگزار می‌شود.

به گزارش کاماپرس، کتاب «جامعه‌شناسانه اندیشیدن» آخرین اثر زیگموند باومن، نظریه‌پرداز و جامعه‌شناس لهستانی‌الاصل است. باومن و می در این کتاب مسائل اجتماعی را در چارچوب تحولات مفهومی معاصر بررسی می‌کنند. جهانی‌شدن، تغییرات اقلیمی، تاب‌آوری و دگرگونی‌های ناشی از پیشرفت فناوری‌های نوین در کنار مفاهیم کلاسیک جامعه‌شناسی مانند نابرابری، عدالت اجتماعی و دربرگیری قرار گرفته‌اند. نویسندگان با طرح این موضوعات، به بررسی تحولات پیچیده جوامع و مناسبات اجتماعی می‌پردازند.

کتاب «جامعه‌شناسانه اندیشیدن» نوشته زیگموند باومن و تیم می، با ترجمه فرهنگ ارشاد- کاماپرس

در این نشست آرش حیدری، مهسا اسدالله‌نژاد، فرهنگ ارشاد و محسن آزموده حضور خواهند داشت و کتاب را نقد و بررسی خواهند کرد.

این نشست ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۱۳ آبان‌ماه در ساختمان نشر نی، واقع در خیابان فاطمی، خیابان رهی معیری، نبش خیابان فکوری، پلاک ۲۰، طبقه پنجم برگزار می‌شود.

انتهای پیام

مرتبط با:

ارسال نظر