مدیرعامل چرم مشهد:

مهاجرت نیروهای متخصص، خسارت بزرگی برای ایران است

کد مطلب: ۳۶۲۳۸۹
مهاجرت نیروهای متخصص، خسارت بزرگی برای ایران است

مدیرعامل چرم مشهد، با اشاره به جوان بودن ترکیب مدیریتی و اجرایی این مجموعه گفت: بخش قابل توجهی از مدیران و کارکنان چرم مشهد از نسل دهه ۷۰ و ۸۰ هستند و مهم‌ترین وظیفه مدیریت، ایجاد فضایی است که این نیروهای جوان با انگیزه در کشور بمانند و آینده خود را در ایران ببینند.

بابک مصری، مدیرعامل چرم مشهد، در گفتگو با کاماپرس در پاسخ به این پرسش که با توجه به جوان بودن بدنه مدیریتی و اجرایی این مجموعه، چگونه روحیه و انگیزه کارکنان را در شرایط دشوار سال گذشته حفظ کرده است، اظهار کرد: ما به‌طور مستمر با همکاران خود در گفت‌وگو هستیم، حرف‌هایشان را می‌شنویم و تلاش می‌کنیم به آن‌ها امید و دلگرمی بدهیم.

وی افزود: اگرچه مدیران ارشد ما عمدتاً در بازه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال قرار دارند، اما تعداد قابل توجهی از مدیران ما کمتر از ۳۰ سال سن دارند. همچنین بسیاری از همکاران ما متولد سال ۱۳۷۵ به بعد هستند و حتی نیروهایی متولد ۱۳۸۲ و ۱۳۸۴ نیز امروز در مجموعه چرم مشهد فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل چرم مشهد با اشاره به توانمندی نسل جوان گفت: از حضور این نیروهای جوان بسیار خوشحال هستیم. آن‌ها خلاق، توانمند و هنرمند هستند و انرژی و ایده‌های تازه‌ای را وارد سازمان می‌کنند.

مصری ادامه داد: تمام تلاش من این است که فضایی فراهم کنیم تا همکاران جوان از کار کردن در کنار ما لذت ببرند، احساس تعلق داشته باشند و آینده شغلی خود را در همین مجموعه و در کشور جست‌وجو کنند، نه اینکه دغدغه مهاجرت داشته باشند.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ سرمایه انسانی اظهار کرد: این جوانان سرمایه‌های واقعی کشور هستند و نباید به سادگی از دست بروند. امروز شاهد مهاجرت استادان دانشگاه، دانشجویان، مهندسان و بسیاری از نیروهای متخصص هستیم و این موضوع خسارت بزرگی برای آینده کشور محسوب می‌شود.

مدیرعامل چرم مشهد در پایان خاطرنشان کرد: ما در چرم مشهد تلاش کرده‌ایم به‌عنوان یک سازمان، سهم خود را در حفظ این سرمایه‌های انسانی ایفا کنیم و محیطی ایجاد کنیم که جوانان بتوانند با انگیزه، امنیت و امید، مسیر حرفه‌ای خود را در ایران ادامه دهند.

گفتگوی کامل به زودی منتشر می‌شود.

انتهای پیام

ارسال نظر