واکنش نگار عرب به ر‌ویداد بیزینس‌ سامیت

کد مطلب: ۳۴۲۹۸۱
واکنش نگار عرب به ر‌ویداد بیزینس‌ سامیت

نگار عرب، معاون ارتباطات سازمانی تپسی که از فعالان قدیمی حوزه روابط‌عمومی است، با انتشار پستی در لینکدین به رویداد بیزینس‌ سامیت واکنش نشان داد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، همایش صاحبان کسب‌وکارهای ایرانی (بیزینس سامیت 2025) روز 17 اردیبهشت با سخنرانی تعدادی از مردان کارآفرین شناخته شده در تهران برگزار خواهد شد که همین موضوع دستخوش انتقاد و اشاره عرب به جای خالی زنان متخصص در این رویداد و رویدادهای مشابه شد.

در گردهمایی بیزینس‌ سامیت مباحث مربوط به هوش مصنوعی، دیجیتال مارکتینگ، برندسازی شخصی، سیستم سازی، بیزینس کوچینگ، روابط عمومی و ارتباط با مشتری و همچنین مدیریت و رهبری کسب و کار ارائه خواهد شد.

چندی پیش نیز نفیسه مرشدزاده، روزنامه‌نگار قدیمی و مدیر انتشارات اطراف با انتشار پستی به رویداد رانکس که همه سخنرانان آن مرد هستند، واکنش نشان داده بود.

انتهای پیام

مرتبط با:

ارسال نظر