چه کسانی در فروش فوق العاده سایپا سود کردند؟

لست سکند

فروش فوق العاده بهمن ماه سایپا به پایان رسید، در حالی که در این مرحله بیش از 630 هزار نفر متقاضی ثبت نام کرده بودند اما 10 هزار خودرو عرضه شد. این مرحله از فروش فوق العاده، زیان ۴۳۴ میلیارد تومانی را به این شرکت تحمیل کرد.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ بازار خودرو، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

به گزارش کاماپرس به نقل از اقتصاد آنلاین،  در این مرحله هفت خودروی کوییک معمولی، کوییک R با فریم معمولی و رنگی، تیبا ۲، سایپا ۱۵۱، کوییک پلاس اتوماتیک و تیبا صندوق دار عرضه شده بود. بر اساس آمارهای منتشر شده در این مرحله از فروش فوق العاده سایپا در حالی ۱۰ هزار خودرو عرضه شده بود که بیش از ۶۳۰ هزار نفر متقاضی ثبت نام کرده بودند.

کدام خودرو بیشتر عرضه شد؟

در میان خودروهای عرضه شده تیبا صندوق دار با ۳ هزار خودرو، بیشترین عرضه را ثبت کرد و کوییک پلاس اتوماتیک نیز با ۱۰۰ خودرو، کم‌ترین عرضه را داشته است.

پرطرفدارترین خودروی سایپا کدام بود؟

تیبا ۲ در میان محصولات عرضه شده با بیش از ۳۳۳ هزار متقاضی، بیش ترین اقبال را نسبت به سایر محصولات عرضه شده داشته و در نقطه مقابل کوییک R با فریم رنگی با حدود ۱۶ هزار نفر، کم‌ترین متقاضی را ثبت کرده است.

راز آسمان پایتخت

متقاضیان کدام خودروی سایپا شانس بیشتری داشتند؟

بر اساس آمارهای ثبت نام و میزان عرضه خودرو، به ازای هر خودروی کوییک پلاس عرضه شده، ۱۴۹ نفر متقاضی وجود داشته است؛ به بیان دیگر متقاضیان این خودرو کم‌ترین شانس را به نام خود ثبت کردند. در نقطه مقابل به ازای هر خودرو سایپا۱۵۱ عرضه شده، ۸ متقاضی ثبت نام کردند. متقاضیان سایپا ۱۵۱ با ۱۳.۳ درصد بیش‌ترین شانس برنده شدن را داشتند و کوییک پلاس اتوماتیک و تیبا ۲، با ۰.۷ درصد، کم‌ترین شانس را برای برنده شدن ثبت کردند.

بیشتر بخوانید:

خریداران کدام خودرو بیشتر سود کردند؟

بر اساس قیمت های کارخانه و بازار، بیش‌ترین اختلاف قیمت با ۶۲ میلیون تومان، مربوط به خودرو تیبا صندوق دار بوده‌است؛ به بیان دیگر برندگان این خودرو بیش‌ترین سود را نصیب خود کردند. خودروهای تیبا ۲ و کوییکR، به ترتیب با ۶۰ و ۲۶ میلیون تومان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

با توجه به تفاوت قیمت بازار و کارخانه و همچنین میزان عرضه خودروها، سایپا و سهامداران این شرکت در این مرحله از فروش فوق العاده در مجموع بیش از ۴۳۴ میلیارد تومان ضرر کردند؛ به بیان دیگر الزام به قیمت گذاری دستوری و فروش با قیمت مصوب که با قیمت های بازار اختلاف دارد نه تنها منجر به التهاب در این بازار شده بلکه شرکت های خودروسازی را با زیان های قابل توجه روبرو کرده است؛ نتیجه این سیاست نیز کاهش کیفیت خودروها، زیان انباشته خودروسازان و قطعه سازان و شکل گیری تقاضای کاذب در بازار خودرو بوده است.

مرتبط با : سایپا
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز