هشدار هراس انگیز سازمان جهانی بهداشت درباره پاییز و زمستان کرونایی

افزایش آمار ابتلا و مرگ و میر ناشی از این بیماری باعث شده سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع افسار گسیخته این بیماری در پاییز و زمستان هشدار بدهد.
به گزارش کاماپرس، هیچ خبری از کم شدن یا ضعیف شدن ویروس کرونا شنیده نمی شود تا جایی که در یکی دو روز گذشته تعداد روزانه مبتلایان در جهان به مرز نیم میلیون نفر رسید. آمار مبتلایان در ایران هم بالاست و چند روزی است آمار فوتی های ناشی از این بیماری بالای ۳۰۰ نفر است. بعد از گذشت چند ماه و حالا با شروع فصل سرد هنوز هیچ کشوری به طور کامل نتوانسته افسار این ویروس قدرتمند را بکشد. به همین دلیل سازمان جهانی بهداشت هشدار داد اگر دستور العملها و توصیه های بهداشتی انجام نشود، ممکن است شاهد اتفاقهای تلخ تری باشیم.

آمارها همچنان بالاست

بعد از شدت یافتن شیوع کرونا در آمریکای شمالی و اروپا، سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس خبری تاکید کرد هیچ نشانه‌ای از کاهش همه گیری کرونا در جهان وجود ندارد و مردم باید زندگی خود را با این ویروس وفق دهند.
در این کنفرانس خبری تدروس ادهانوم، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد:« با آغاز فصل پاییز و زمستان در نیمکره شمالی (که ۹۰ درصد جمعیت جهان را در خود جای داده است) ما شاهد افزایش یافتن شمار مبتلایان و قربانیان هستیم، بخصوص وضعیت فعلی کشور‌های اروپایی و آمریکای شمالی در این باره وخیم است. من فکر می‌کنم همه گیری کرونا بسیار سریع در حال وخیم شدن است. باید از لحاظ ذهنی برای این شرایط آماده باشیم و این وضعیت نباید باعث ایجاد وحشت در ما شود.»

ماه های سختی  پیش روست

آریاک سفر

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در ادامه گفت:« جهان هم اینک در مقطع بسیار حیاتی در همه گیری کووید ۱۹ قرار دارد و برخی کشور‌ها در مسیر بسیار خطرناکی قرار دارند. نظام بهداشتی کشور‌ها زیر فشار این همه گیری در حال فروپاشی است. حقیقت این است که ماه‌های بسیار سختی در پیش رو خواهیم داشت. من از رهبران کشور‌ها می‌خواهم که اقدامات فوری را در این زمینه برای جلوگیری از مرگ و میر‌های غیرضروری انجام دهند. انجام اقدامات ضروری بهداشتی در این باره بسیار حیاتی است. بسیاری از کشور‌ها هم اینک شاهد جهش شمار مبتلایان بوده اند. اکنون ماه اکتبر (دومین ماه پاییز) است و ما شاهد فشار فزاینده به کادر درمانی و پر شدن ظرفیت بیمارستان‌ها هستیم.»

به گزارش باشگاه خبرنگاران تدروس ادهانوم در پایان تاکید کرد:« کشور‌ها باید فورا برای کاهش روند ابتلای افراد به کرونا اقدام کنند. افزایش انجام تست کرونا، رهگیری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ و قرنطینه آن‌ها، می‌تواند مانع از تعطیلی اجباری و اعمال قوانین و محدودیت‌های سخت گیرانه از سوی کشور‌ها شود. شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون، حفظ فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک از اقدامات بهداشتی فردی است که می‌تواند به میزان قابل توجهی از شدت شیوع کرونا در جامعه بکاهد.»

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار مهم ،عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.

نرم افزار حسابداری
آسیاتک
کاراپلاس-کاماپرس
آریاک سفر
همراه مکانیک-کاماپرس
آیرومارت-کاماپرس
ایمالز
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز