««فرم» و «لینکتیف»؛ دو اپلیکیشن جدید مرکز توسعه کسب‌وکار ایران در الکامپ ۱۴۰۴

کد مطلب: ۳۵۸۰۳۷
««فرم» و «لینکتیف»؛ دو اپلیکیشن جدید مرکز توسعه کسب‌وکار ایران در الکامپ ۱۴۰۴

رقابت در ارائه راهکارهای مدیریتی هوشمند در ایران رو به افزایش است. مرکز توسعه کسب‌وکار ایران با طراحی مجموعه‌ای از ابزارهای نرم‌افزاری کوچک، از CRM ساده گرفته تا ویزیتور آنلاین ویژه کسب‌وکارهای B2B، تلاش می‌کند چالش‌ها و مشکلات مدیران را برطرف کرده و ارتباطات داخلی سازمان‌ها را بهینه‌سازی کند.

در این راستا، مرتضی مجرب، مدیرعامل مرکز توسعه کسب‌وکار ایران، در حاشیه بیست‌وهشتمین نمایشگاه الکامپ در گفت‌و‌گو با کاماپرس از برنامه‌های این مجموعه در حوزه توسعه ابزارهای مدیریتی هوشمند سخن گفت.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

برتری محصولات شما نسبت به سایر شرکت‌ها چیست؟ 

ما مجموعه‌ای از خدمات مدیریتی به شرکت‌ها ارائه می‌کنیم که هدفشان رفع چالش‌ها و مشکلات مدیران است. ابزارهای نرم‌افزاری کوچک طراحی کرده‌ایم که به مدیران کمک می‌کند نقش و کارکرد خود را مدیریت کنند، روتین‌های کاری مشخص برای ارتباط با پرسنل داشته باشند و سیستم مکاتبات و ارتباطات داخلی خود را ساماندهی کنند. علاوه بر یک CRM کوچک، یک ویزیتور هوشمند آنلاین نیز داریم که برای کسب‌وکارهای B2B کاربرد دارد.

تمامی ابزارها از دل تجربه‌های واقعی بازار ساخته شده‌اند. چون خودمان صاحب کسب‌وکار هستیم، هر مشکلی که در مسیر رشد داشتیم را به یک راهکار تکنولوژیکی تبدیل کردیم تا مانند یک دستیار مدیریتی همیشه همراه مدیر باشد و به‌طور مستمر برای او کار کند. 

بزرگ‌ترین چالش فعالیت شما در ایران چیست؟ 

نبود ابزارهای مدیریتی ساده و کاربرپسند، کمبود آموزش کافی برای نیروی انسانی  و دشواری دریافت بازخورد و تحقق اهداف توسط تیم‌ها، از جمله موانع اصلی پیشرفت هستند. 

برنامه‌های شما برای نیمه دوم سال چیست؟ 

دو اپلیکیشن جدید آماده عرضه داریم؛  اپلیکیشن «فرم» برای مدیریت داخلی و رشد کسب‌وکارها، و اپلیکیشن «لینکتیف» به عنوان ویزیتور آنلاین هوشمند. این محصولات به زودی لانچ خواهند شد تا به بازار معرفی شوند. 

نکته پایانی؟ 

از فرصتی که برای این گفتگو فراهم شد سپاسگزارم و امیدوارم مدیران بتوانند با استفاده از ابزارهای هوشمند، کارایی سازمان‌های خود را افزایش دهند. 

بیست‌وهشتمین نمایشگاه الکامپ سوم تا ششم مهرماه ۱۴۰۴ با شعار «سرمایه‌گذاری هوشمند، توسعه پایدار» برگزار شذ.

انتهای پیام

ارسال نظر