تأمین زیرساخت‌ها؛ بزرگترین چالش پیش روی بازار هوش مصنوعی

کد مطلب: ۳۵۷۷۲۴
تأمین زیرساخت‌ها؛ بزرگترین چالش پیش روی بازار هوش مصنوعی

مجید آقایی، مدیر فروش هوش مصنوعی شرکت توسن‌تکنو، بزرگترین چالش پیش‌روی بازار هوش مصنوعی را تامین زیرساخت‌ها از جانب کارفرمایان یا مشتریان دانست و آن را دلیلی برای کاهش سرعت پیاده‌سازی پروژه‌ها اعلام کرد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

مجید آقایی طی گفتگویی با کاماپرس در حاشیه افتتاحیه  ششمین دوره فیس‌کاپ عنوان کرد: واحد هوش مصنوعی این شرکت سه محصول هوشمند دارد که شامل چت‌بات هوش مصنوعی، کی‌سی مرکز تماس و اتومیشن مرکز تماس است. این محصولات با پیشوند «آرتین» و با نام‌های آرتین‌تل، آرتین‌بات و آرتین‌کی‌سی ارائه شده‌اند. هدف ما از توسعه این محصولات، پاسخ به نیازهای متنوع مشتریان در حوزه خدمات دیجیتال و افزایش بهره‌وری سازمان‌هاست.

مدیر فروش هوش مصنوعی شرکت توسن‌تکنو با اشاره به هدف حضور این شرکت در رویداد افزود: ما تلاش می‌کنیم علاوه بر معرفی محصولات، شبکه همکاری خود را با سایر شرکت‌ها و فعالان گسترش دهیم. این رویداد فرصتی برای شناخت توانمندی همکاران و ایجاد همکاری‌های مشترک در مسیر توسعه هوش مصنوعی کشور است.

وی درباره چالش‌های پیش‌روی بازار هوش مصنوعی در ایران اظهار کرد: بزرگ‌ترین چالش، تأمین زیرساخت‌ها از سوی کارفرمایان یا مشتریان است، زیرا محصولات ما جی‌پی‌محور بوده و ارتباط مستقیم با جی‌پی دارند. نبود زیرساخت مناسب می‌تواند سرعت پیاده‌سازی پروژه‌ها را کاهش دهد.

مدیر فروش هوش مصنوعی توسن‌تکنو خاطرنشان کرد: معمولاً این ذهنیت وجود دارد که هوش مصنوعی محصولی لوکس و کم‌کاربرد است. تا زمانی که محصول به‌طور ملموس توانمندی و کارآمدی خود را نشان ندهد، این مقاومت وجود خواهد داشت. پس از تست و بررسی مشخص می‌شود که چقدر می‌تواند مفید باشد و حتی بهره‌وری سازمان را چند برابر کند.

وی ادامه داد: بازار ایران بسیار بکر و تشنه محصولات هوش مصنوعی است. بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها به‌دنبال حفظ موقعیت و افزایش توانمندی خود هستند. ابزارهای هوش مصنوعی این امکان را به آن‌ها می‌دهد که هم توسعه داشته باشند و هم جایگاه فعلی خود را حفظ کنند. به نظر می‌رسد طی سال‌های آینده تقاضا برای چنین فناوری‌هایی رشد چشمگیری داشته باشد.

آقایی در پایان تأکید کرد: پیشنهاد من به همکاران این است که پرتلاش باشند، خلاق و نوآورانه سرویس ارائه دهند و همراه با نیازهای مشتری گام به گام جلو بروند. آینده این صنعت روشن است و کسانی که زودتر وارد این عرصه شوند، سهم بیشتری از بازار خواهند داشت.

 افتتاحیه ششمین دوره فیس‌کاپ پنجشنبه، ۲۷ شهریور، در کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدینو برگزار شد.

انتهای پیام

ارسال نظر