آسیب جنگ به ۶ شعبه شهرکتاب

کد مطلب: ۳۶۳۰۵۷
آسیب جنگ به ۶ شعبه شهرکتاب

حمله به محدوده اطراف شهرکتاب، علاوه بر وارد کردن خسارت جدی به ساختمان موسسه و فروشگاه مرکزی، تعدادی از شعب این مجموعه را نیز تحت تاثیر قرار داد. در مجموع شش شعبه شهرکتاب به شکل‌های مختلف در جریان جنگ آسیب دیدند.

علی جعفرآبادی، مدیرعامل شهرکتاب، در گفتگو با کاماپرس درباره خسارت‌های واردشده به این مجموعه گفت: یک روز پس از آغاز جنگ، ساختمانی در فاصله بسیار نزدیک شهرکتاب هدف حمله قرار گرفت و ساختمان موسسه و فروشگاه مرکزی آسیب جدی دید.

وی افزود: در مجموع شش شعبه شهرکتاب و همچنین ساختمان موسسه و شرکت بازرگانی به شکل‌های مختلف آسیب دیدند، اما شدت خسارت‌ها در همه آن‌ها یکسان نبود. در این میان، شعبه بهمن بیشترین خسارت را متحمل شد و تقریبا نیمه‌ویران شد.

جعفرآبادی در ادامه تصریح کرد: تلاش کردیم فعالیت شعب آسیب‌دیده در کوتاه‌ترین زمان ممکن از سر گرفته شود و در حال حاضر به جز فروشگاه بهمن، سایر فروشگاه‌ها فعال هستند.

وی در پایان گفت: خسارت‌های فیزیکی در نهایت قابل جبران هستند، اما از بین رفتن ارتباطی که طی سال‌ها میان یک مجموعه فرهنگی و مخاطبان آن شکل گرفته، به مراتب دشوارتر جبران می‌شود. به همین دلیل شهرکتاب تلاش کرد فعالیت فروشگاه‌ها با وجود شرایط موجود ادامه پیدا کند.

گفتگوی کامل به زودی منتشر می‌شود

انتهای پیام

ارسال نظر