اوضاع رو به بهبود صنعت آهن و فولاد از لحاظ سودآوری

کد مطلب: ۳۴۶۶۴۹
اوضاع رو به بهبود صنعت آهن و فولاد از لحاظ سودآوری

گروه مالی فارابی در تازه‌ترین تحلیل خود به بررسی عملکرد شرکت‌های بورسی فعال در صنعت آهن و فولاد ایران در سال 1403 پرداخته است.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، این بررسی نشان می‌دهد که صنعت آهن و فولاد یکی از مستعدترين صنایع بازار هستند. مقدار P/E (نسبت قیمت به سود) این صنعت قبلا حدود هفت واحد بود که در حال حاضر به نزدیکی هشت واحد رسیده که همچنان حکایت از ارزندگی این صنعت دارد.

شرکت پارس فولاد سبزوار با نماد فسبزوار همچنان با چهار واحد، پایين‌ترين میزان P/E را در گروه آهن و فولاد به خود اختصاص داده است. فخاس (فولاد خراسان)، فسپا (گروه صنعتی سپاهان)، ارفع (آهن و فولاد ارفع) و فجر (فولاد امیرکبیر کاشان) نیز با P/E ttm کمتر از شش واحدی، وضعیت مطلوبی در این گروه دارند. نکته جالب توجه در این گروه، تعداد بالای شرکت‌ها با P/E زير هشت واحد است که حکایت از ارزندگی این صنعت دارد.

انتهای پیام

ارسال نظر