ثبت‌نام دومین سمپوزیوم ملی سرمایه انسانی آغاز شد

کد مطلب: ۳۵۹۸۴۲
ثبت‌نام دومین سمپوزیوم ملی سرمایه انسانی آغاز شد

ثبت‌نام دومین سمپوزیوم ملی سرمایه انسانی با محور «از رضایت تا معنا» آغاز شده و این رویداد روز پنج‌شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۴ در مجتمع رزمال تهران برگزار می‌شود.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، این سمپوزیوم با حضور مدیران ارشد منابع انسانی، اساتید و متخصصان حوزه مدیریت و به همت مرکز مدیریت منابع انسانی H2H و مجموعه Management Talks برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این رویداد، ارائه رویکردهای تازه در مدیریت سرمایه انسانی، تبادل تجربه میان مدیران و متخصصان، بررسی مدل‌های نوین رفاهی و تبیین روش‌های ارتقای تجربه کارکنان عنوان شده است. محور اصلی امسال یعنی «از رضایت تا معنا» بر اهمیت حرکت سازمان‌ها از سطح رضایت کارکنان به سمت طراحی تجربه‌های کاری معنادار، انگیزشی و ماندگار تأکید دارد.

پنل‌ها و محورهای تخصصی سمپوزیوم

این سمپوزیوم شامل پنج پنل تخصصی و چند سخنرانی کوتاه (TED Talk) است که هر کدام به جنبه‌ای از مدیریت منابع انسانی مدرن می‌پردازد.

در پنل «شورشیان HR» رفتار و انتظارات نسل‌های جدید به‌ویژه نسل Z بررسی می‌شود و راهکارهایی برای خلق تجربه کاری سازگار با این نسل ارائه خواهد شد.

پنل «نگهبانان فرهنگ سازمانی» به نقش ساختار فرهنگی، ارزش‌ها و میراث سازمانی در شکل‌گیری هویت کارکنان می‌پردازد.

پنل «محیط کار کوانتومی» با تمرکز بر یافته‌های علمی جدید، روش‌های مبتنی بر داده را در حوزه رفاه و انگیزش کارکنان تشریح می‌کند.

در پنل «صنعت در حرکت» چالش‌های حوزه منابع انسانی در محیط‌های صنعتی و عملیاتی و مدل‌های قابل اجرا برای این بخش بررسی می‌شود.

همچنین پنل «فراتر از مزایا» به آینده خدمات رفاهی، تحول نقش مزایا در انگیزش و الگوهای نوین Benefits در سازمان‌ها اختصاص دارد.

حضور مدیران برجسته و زمان‌بندی برنامه

در این رویداد، جمعی از مدیران ارشد منابع انسانی از سازمان‌های مختلف کشور حضور دارند. که عبارتند از:

صادق حیدری – مدیر ارشد منابع انسانی فولاد گسترش
دکتر شیخ ابومسعودی – پژوهشگر و مدرس حوزه مدیریت
دکتر عباس غفاری – مدیر ارشد منابع انسانی سایه‌سمن (سن‌ایچ)
مبین بهرازفر – معاون منابع انسانی شیشه رازی
گلنار یوسفی – مدیر منابع انسانی اتاقک
دکتر شعیب حسنی – معاون منابع انسانی سازمان ملی انفورماتیک
اباذر کمالی – معاون منابع انسانی اسنپ‌مارکت
مینا هرمزی – مشاور و فعال حوزه منابع انسانی
حسین موذنی – مدیر ارشد منابع انسانی توسن‌تکنو
سیاوش فرهمند – معاون منابع انسانی اسنپ‌تریپ
محسن شهبازی – مدیر منابع انسانی هتل اسپیناس
امیر صابری – مدیر ارشد منابع انسانی فناپ زیرساخت
دکتر آرش قزل – معاون توسعه کسب‌وکار و برگزارکننده رویداد
شهاب بامیان – مدیر منابع انسانی هولدینگ سپهر پلاستیک پدیده

برنامه رویداد از ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود و تا ساعت ۸ شب ادامه دارد. مطابق جدول زمانی اعلام‌شده، پس از ورود مدعوین و مراسم افتتاحیه، در چند نوبت سخنرانی‌های کوتاه (TED Talk) و پنل‌های تخصصی برگزار خواهد شد. همچنین زمان‌هایی برای گفت‌وگو و شبکه‌سازی و نیز بخش ناهار در نظر گرفته شده است.

طبق اطلاعات منتشرشده، دیجی‌رفاهی و هولدینگ بان  به‌عنوان حامیان سمپوزیوم معرفی شده‌اند.

این رویداد در تهران، اتوبان خرازی (انتهای اتوبان همت غرب)، مجتمع رزمال برگزار می‌شود و ثبت‌نام از طریق پلتفرم ایوند انجام می‌گیرد.  علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۰۲۱۴۳۴۰۷۷۸۸ و ۰۹۳۹۳۵۷۰۸۹۳ تماس بگیرند.

انتهای پیام

ارسال نظر