عرضه اولیه گروه امید و ۴ نکته مهم درباره آن

کد مطلب: ۸۷۲۸
عرضه اولیه گروه امید و ۴ نکته مهم درباره آن

با اعلام معاون وزیراقتصاد، قرار است تا هفته آینده یک عرضه اولیه طلایی دیگر از گروه امید (زیرمجموعه بانک سپه) در بورس عرضه شود. با این حال ابهاماتی در این خصوص وجود دارد که قابل بررسی است.

به گزارش کاماپرس؛ خبرها حکایت از آن دارد که ظرف یک هفته آینده و با عرضه اولیه سهام دو گروه بانکی در قالب واگذاری سهام دولتی یا EFT ، بورس هیجان تازه‌ای را تجربه خواهد کرد. بر مبنای اعلام معاون وزیراقتصاد، گروه سرمایه‌گذاری امید (زیرمجموعه بانک سپه) به ارزش ۷۰ هزار میلیارد تومان چند مرحله در بورس واگذار می‌شود که اولین مرحله آن ۱۸ درصد خواهد بود. با درنظر گرفتن این جزییات، به چند نکته در خصوص عرضه سهام اولیه گروه سرمایه‌گذاری امید اشاره می‌کنیم که در ادامه می‌آید.

ابهامات در خصوص واگذاری سهام امید!

  • زمان کوتاهی برای اطلاع رسانی در خصوص جزییات سهام باقی است.

در صورتیکه طبق اعلام معاون وزیر اقتصاد، عرضه اولیه سهام در یک هفته آینده انجام شود، زمان باقیمانده برای عرضه اطلاعات اولیه این سهام توسط گروه امید، کوتاه است و به عنوان یک عرضه اولیه بزرگ معلوم نیست این آماده‌سازی و مقدمات چه زمانی قرار است انجام شود.

  • مسئولین پذیرش بورس ، اطلاعات بیشتری در خصوص جزییات عرضه نداده‌اند

در اینگونه عرضه‌ها که رقم سنگینی را شامل می‌شود، معمولا مسولین پذیرش اطلاعات بیشتری در خصوص جزییات می‌دهند که هنوز اطلاعات بیشتر در این خصوص داده نشده است.

  • هنوز آگهی در این خصوص منتشر نشده است.

آگهی عرضه اولیه سهم باید منتشر شود تا متقاضیان از جزییات آن به طور کامل باخبر شوند.

  • هنوز مشخص نیست این سهم‌ها قرار است چگونه عرضه شوند.

در حال حاضر از گروه امید چند شرکت در بورس حضور دارند. پرسش این است اکنون قرار است باقیمانده سهام این گروه در بورس عرضه شود، یا عرضه به شکل دیگری خواهد بود.

کوتاه از گروه امید

بانک سپه شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری امید را در سال 1380 تأسیس کرد

در آذرماه 1386 با سرمایه 4000 میلیارد ریال و با نماد «وامید» به‌عنوان چهارصدوسی‌وهشتمین شرکت در بورس اوراق بهادار پذیرفته شد

تا قبل از پایان سال 1394 قریب 30 درصد از سهام شرکت به عموم عرضه شد

51 درصد سرمایه‌گذاری‌های شرکت در بخش زنجیره ارزش فولاد است

35 درصد از معادن کانی فلزی کشور در اختیار شرکت امید است

ارسال نظر