شستا و خودرو؛ عامل سقوط بورس در روز جاری!
شاخص کل بورس در آخرین ساعات معاملاتی امروز کاهش جزئی پیدا کرد و آخرین روز از هفته دوم اسفندماه را قرمز رنگ به پایان رساند. این شاخص با افت 780 واحدی نسبت به دو روز قبل، یک میلیون و 281 هزار و 153 واحد شد. اما شاخص کل هم وزن در مقایسه با دوشنبه گذشته 209 واحد بالا رفت و به مرز 334 هزار و 156 واحدی رسید.
برای دسترسی سریعتر به اخبار داغ بازار بورس، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید .
به گزارش کاماپرس، حجم معاملات خرد بازار امروز 6.27 میلیارد سهم و ارزش معاملات آن هم 23 هزار و 926 هزار و میلیارد ریال اعلام شد. «شستا» و «خودرو» امروز عامل سقوط شاخص کل بودند. اما نمادهای «کگل»، «وغدیر» و «کچاد» مانع از ریزش بیشتر این شاخص شدند. بیشترین ارزش معاملات روز جاری هم مربوط به نمادهای «شستا»، «تشاهد» و «خودرو» بود. سهام «شفا»، «فایرا» و «کروی» بیشترین افزایش قیمت را در بازار بورس امروز داشتند.
اخبار مرتبط را بخوانید:
- سهام های خودرویی و بانکی بورس امروز را نجات دادند
- شاخص کل بورس باز هم کاهشی شد؛ فملی صدرنشین سرخ پوشان بورس
روند خنثی بازار بورس تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟
به نظر کارشناسان و صاحب نظران بازار سرمایه، در حال حاضر شرایط بورسی کاملا خنثی است. اما در صورتی که طی دور جدید گفت و گوهای مذاکرات ایران و آمریکا توافق رخ دهد، احتمالا شرایط بازار سرمایه متحول خواهد شد. به نظر در صورت انجام توافق، رشد صنایع برجامی، یعنی بانکیها و خودروییها، دور از انتظار نخواهد بود. در غیر این صورت شاید بازار سرمایه روند خنثی خود را دنبال کند.
آراد پورکار، کارشناس بازار سرمایه، در گفت و گو با اقتصاد آنلاین اعلام کرده که احتمالا معاملات کم رونقی در روز شنبه اتفاق خواهد افتاد. هنوز هم بازار در انتظار نتیجه مذاکرات هستهای است و در صورتی که اخبار جدیدی در این خصوص مخابره شود، وضعیت بازار مذکور متفاوت خواهد شد و شرایط جدیدی برای این بخش رقم خواهد خورد.
مرتبط با: