تکرار الگوی مناظره احمدی نژاد توسط سعید جلیلی
در حالی که مناظره دو نامزد نهایی انتخابات ریاست جمهوری در حال برگزاری است، پیامی برای خطوط تلفن همراه شهروندان تهران ارسال شد که یادآور مناظره تاریخی محمود احمدی نژاد و میرحسین موسوی در خرداد ۱۳۸۸ است.
به گزارش کاماپرس، در این پیامک به نظر میرسد ستاد سعید جلیلی، یکی از 2 نامزد اصلی چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری، مردم را به تجمع در مقابل در سازمان صدا و سیما دعوت کرده است. در متن این پیامک آمده است:
"سلام #فوری
در تقدیر از مواضع انقلابی در مناظره
استقبال از دکتر جلیلی
درب بلال صدا و سیما
ساعت ۲۳:۳۰"
سال ۱۳۸۸ محمود احمدینژاد، رییسجمهوری اسبق ایران، پس از مناظره در حالی از صدا و سیما خارج شد که در کنار علیاکبر محرابیان، پشت یک نیسان آبی ایستاده بود. محرابیان در آن ایام وزیر صنایع بود و امروز وزیر نیروی دولت سیدابراهیم رئیسی است. در آن شب نیز ستاد احمدینژاد از هواداران خود خواسته بود تا با تجمع در مقابل صدا و سیما از او استقبال کنند تا این فضا به جامعه تلقین شود که احمدینژاد پیروز مناظره بوده است.
علاوه بر این پیام، شیوه مناظره کردن و ادبیات سعید جلیلی نیز یادآور شیوه و ادبیات محمود احمدینژاد بود.
این مناظره همچنان در حال برگزاری است.
انتهای پیام