حضور معماران عصر ارتباط در الکامپ ۲۹ با رونمایی از راهکارهای نوین دیجیتال

کد مطلب: ۳۶۲۷۴۶
حضور معماران عصر ارتباط در الکامپ ۲۹ با رونمایی از راهکارهای نوین دیجیتال

شرکت معماران عصر ارتباط با ارائه مجموعه‌ای از راهکارهای تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات و تحول دیجیتال، در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ حضور خواهد داشت.

به گزارش کاماپرس، این شرکت در الکامپ ۲۹، تازه‌ترین محصولات و دستاوردهای خود در حوزه سامانه‌های تحت وب، پورتال‌های سازمانی و دانشگاهی، امضای الکترونیکی، علم‌سنجی و مدیریت آثار را معرفی و ارائه می‌کند.

شرکت معماران عصر ارتباط در نمایشگاه الکامپ- کاماپرس

از جمله محصولات ارائه‌شده در این نمایشگاه می‌توان به سامانه مدیریت محتوای یونیک (UCMS)، تحریریه هوشمند خبر یوتکس (UTEX)، سامانه امضای الکترونیکی ایمزا، سامانه علم‌سنجی، پرتال جامع نشریات و سامانه مدیریت آثار اشاره کرد.

بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ از ۹ تا ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و شرکت معماران عصر ارتباط در سالن 31B پذیرای بازدیدکنندگان و فعالان حوزه فناوری خواهد بود. این حضور فرصتی برای معرفی راهکارهای نوین و تبادل تجربه در زمینه تحول دیجیتال است.

انتهای پیام

ارسال نظر