حمله هکرهای چینی به زیرساخت های آمریکا

کد مطلب: ۱۶۱۴۶۴
حمله هکرهای چینی به زیرساخت های آمریکا

شرکت مایکروسافت در روز چهارشنبه هشدار داد که هکرهای تحت حمایت دولت چین زیرساخت‌های سایبری حیاتی ایالات متحده را به خطر انداخته‌اند.

به گزارش کاماپرس، این گروه هکر چینی با نام Volt Typhoon کار خود را از اوایل سال ۲۰۲۱ آغاز کردند و هدف آن‌ها ایجاد اختلال در زیرساخت‌های ارتباطی حیاتی بین ایالات متحده و آسیا است.

بیشتر بخوانید:

آژانس امنیت ملی جزئیات عملکرد هک و واکنش تیم‌های امنیت سایبری را توضیح داد و اظهار داشت که حمله هنوز ادامه دارد. مایکروسافت نیز از کاربران خود خواست تا اطلاعات مهم حساب‌های مختلف خود را تغییر دهند.

عمده این نفوذ بر زیرساخت‌های ارتباطی در گوام و سایر بخش‌های ایالات متحده متمرکز بود و بخش‌های مهمی از جمله صنایع دریایی، ارتباطات، حمل و نقل و سازمان‌های دولتی را تحت تاثیر قرار داد.

در ماه فوریه نیز گزارشی مبنی بر سرنگونی یک بالن جاسوسی چینی منتشر شد و همچنین در سال ۲۰۲۰ یک شرکت حقوقی برجسته آمریکایی تحت نفوذ این گروه قرار گرفت.

انتهای پیام

ارسال نظر