کاهش 70 درصدی رزرو هتل / بازار داغ رزرو ویلا و اقامتگاه
گروه اسنپ در گزارشی از افت ۷۰ درصدی رزرو هتل و ۶ برابر شدن نرخ کنسلی همزمان با توقف کامل پروازها در آغاز جنگ خبر داد. همچنین با تغییر الگوی سفر کاربران، رزرو ویلا ۳۵ درصد و فروش بلیت قطار ۲.۵ برابر افزایش یافت.
به گزارش کاماپرس، براساس دادههای منتشر شده از سوی گروه اسنپ، با آغاز جنگ، تمامی پروازهای داخلی و خارجی از مبدا و به مقصد ایران متوقف و تورهای داخلی و خارجی بهطور کامل لغو شدند. در نتیجه جنگ، رزرو هتل داخلی در اسنپتریپ، نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، ۷۰ درصد کاهش یافت و نرخ کنسلی هتل ۶ برابر شد.
همزمان، الگوی سفر کاربران تغییر کرد؛ بهطوری که رزرو ویلا و اقامتگاه ۳۵ درصد و فروش بلیط قطار ۲/۵ برابر افزایش یافت. همچنین تعداد تماسهای کاربران با پشتیبانی اسنپتریپ، در ۲ هفته ابتدایی جنگ، ۲ برابر شد.
اسنپتریپ برای پاسخ به نیاز کاربران، پشتیبانی تلفنی و کانالهای ارتباط انسانی را حفظ کرد، ظرفیت ویلا و اقامتگاه را ۴۰ درصد افزایش داد و متناسب با نیاز کاربران، ظرفیت مازاد هتل و مسیرهای جایگزین سفر از جمله پروازهای خارج مرزی مانند وان-استانبول را فراهم کرد.
در این دوره، هزینه سفرهای لغوشدهای که وجه آن نزد اسنپتریپ بود، بهصورت کامل بازپرداخت شد و پیگیری مطالبات مسافران از تامینکنندگان ادامه داشت. همچنین با وجود آسیب جدی به جریان درآمدی کسبوکار، امکان پرداخت قسطی برای رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه حفظ شد.
انتهای پیام
مرتبط با: