تور بوی جوی مولیان3؛ بازدید نوروزی از تاجیکستان و ازبکستان

کد مطلب: ۳۶۰۸۲۰
تور بوی جوی مولیان3؛ بازدید نوروزی از تاجیکستان و ازبکستان

نیک‌مان با همکاری چراغک تور نوروزی 11 و 15 روزه تاجیکستان و ازبکستان با نام «بوی جوی مولیان3» با حضور عبدالجبار کاکایی، پریسا گودرزی و محسن شعبانی با راهنمایی وحید محمدی تدارک دیده است.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، تور نوروزی بوی جوی مولیان3 به تاریخ بیست و هشتم اسفند تا نهم فروردین ماه 1405 و بیست و هشتم اسفند تا سیزدهم فروردین ماه 1405 برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان در جریان این تور با مراسم نوروزی منطقه تاجیکستان آشنا می‌شوند و از مراکز فرهنگی و تاریخی شهرهای دوشنبه، کولاب، پنجکت، حصار، سمرقند، بخارا، خیوه، اورگنج و تاشکند بازدید به عمل می‌آورند.

اخبار مرتبط را بخوانید:

مسافران در این تور نشست‌های علمی با دکتر کاکایی خواهند داشت و موسیقی و هنر اصیل فارسی‌زبانان را به صورت عینی تجربه خواهند کرد. در کنار همه این موارد، برنامه‌های بازارگردی، امتحان غذاهای محلی و دیدن رقص‌های محلی هم در برنامه تور بوی جوی مولیان3 هستند.

جزئیات برنامه بوی جوی مولیان3

آغاز سفر با قدم زدن در میدان امیراسماعیل سامانی، پارک رودکی و بازدید از کتابخانه ملی خواهد بود. مسافران در ادامه مسیر از پارک کوروش کبیر عبور خواهند کرد و روز را در کاخ باشکوه نوروزگاه به پایان خواهند برد. برنامه روز بعد، گشت‌زنی در بازار مهرگان، بازدید از پارک کوروش بزرگ و موزه ملی تاجیکستان، شرکت در مراسمات نوروزی و بازدید از قلعه باستانی حصار است.

برنامه بعدی این تور، آشنایی با نوروز تاجیکستان و رقص، موسیقی، پوشش‌های سنتی و شور باستانی این منطقه است. مسافران در روزهای بعد از منطقه پنجکت، شهری از تاریخ سغدیان، سمرقند، درخشان‌ترین شهر جهان، بخارا، شهر قصه‌ها، خیوه، شهر تاریخی جاده ابریشم، و شهر نوین تاشکند بازدید خواهند کرد و سفر خود را به پایان خواهند برد.

انتهای پیام

ارسال نظر