برای فرار از آلودگی تهران کجا برویم؟

کد مطلب: ۳۶۰۰۲۴
برای فرار از آلودگی تهران کجا برویم؟

هوای آلوده تهران و تنفس انواع آلاینده‌ها باعث تعطیلی مداوم مدارس و حتی دورکاری ادارات پایتخت شده است. همین تعطیلی‌ها کوتاه‌مدت هم برای بسیاری از خانواده‌ها فرصت خوبی است که از آلودگی فزاینده هوا به مناطق پاک و خوش و آب و هوای اطراف پایتخت مثل دشت هویج بروند و کمی هوای تازه را مهمان ریه‌های خود کنند.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، دشت هویج یک منطقه شناخته‌شده برای کوهنوردان حرفه‌ای از سال‌های دور تا به حال است. کوهنوردانی که در هر چهار فصل خود را به ناحیه گلندوک و لواسان می‌رسانند و کمی در دشت هویج استراحت دارند تا پس از آن عازم «پرسون» یا «آتش‌کوه» شوند. اما این روزها علاوه بر کوهنوردان، خیلی از علاقمندان به طبیعت و مردم پایتخت برای نفس‌‌گیری یک روزه راهی این دشت می‌شوند.

اخبار مرتبط را بخوانید:

به گزارش دنیای اقتصاد، آلودگی هوای فزاینده تهران باعث شده تا حتی مناطق خوش آب و هوایی مثل لواسان هم دیگر هوای سالم چند سال قبل را نداشته باشند. دیگر خیلی از دوندگان و دوچرخه‌سواران برای تمرینات ورزشی خود در فضای آزاد راهی روستای افجه و دشت هویج می‌شوند تا در هوای تازه تمرین و گشت‌زنی داشته باشند.

دشت هویج به دلیل کاشت زیاد هویج در این منطقه، اینگونه نامگذاری شد. البته محلی‌ها آن را با نام دیگری می‌شناسند و آن هم «گرچال» است. علت این نامگذاری، گرم‌تر بودن دشت نسبت به روستای افجه است که همین مورد آن را به گزینه مطلوبی برای گشت و گذار تهرانی‌ها در این روزهای فوق آلوده تبدیل می‌کند.

مردم تهران برای رفتن به دشت هویج از بزرگراه شهید بابایی می‌گذرند و با ورود به جاده لشکرک به سمت روستای افجه حرکت می‌کنند. قبل از رسیدن به روستا دو تابلو است که یکی از آن‌ها مسیر دشت هویج را نشان می‌دهد.

علاوه بر هوای خوب، دلایل دیگری هم برای رفتن به این منطقه خوش آب و هوا هست. مردم با ورود به این منطقه از مردم محلی حمایت می‌کنند و باعث تقویت اقتصاد روستا می‌شوند. گذشته از آن مردم با رفتن به این منطقه با طبیعت بکر روستایی و زیبایی آن بیشتر آشنا می‌شوند و در این آلودگی و خشکسالی بیشتر قدر این طبیعت را می‌دانند.

انتهای پیام

 

ارسال نظر