هشدار پلیس به رستوران‌ها و کافه‌ها

کد مطلب: ۳۵۸۹۹۴
هشدار پلیس به رستوران‌ها و کافه‌ها

پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا برگزاری هرگونه مراسم، جشن، تبلیغ یا فروش اقلام مرتبط با هالووین در واحدهای صنفی را ممنوع اعلام کرده است.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، طبق گفته پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا، برگزاری یا تبلیغ مراسم هالووین در واحدهای صنفی منجر به پلمپ و برخورد قانونی خواهد شد.

اخبار مرتبط را بخوانید:

چند سالی است که مراسم هالووین از کشورهای غربی به ایران سرایت کرده و خیلی از مکان‌های عمومی و حتی مدارس و آموزشگاه‌ها برای این مراسم برنامه‌ای مثل برنامه کشورهای خارجی تدارک می‌بینند.

حتی بعضی از اماکن، مراجعه کنندگان خود را به داشتن تم مناسب این مراسم و حضور پررنگ و موثر در این مراسم مجبور می‌‌کنند. این جشن هزارساله به هیچ عنوان ریشه در آئین فرهنگی و مذهبی ایران ندارد و مختص کشورهای غربی است.

ریشه شکل گیری هالووین از کجاست؟

به اعتقاد سلتی‌ها، مردم قدیم منطقه ایرلند، انگلستان و شمال فرانسه، در پایان فصل برداشت و آغاز زمستان، در آخرین شب ماه اکتبر، مرز بین دنیای زندگان و مردگان از بین رفته و ارواح برای دیدار دوباره با عزیزان خود به زمین برمی‌گردند. مردم غرب برای محافظت خود از ارواح سرگردان، لباس‌های مبدل و نقاب‌های ترسناک می‌پوشند تا این شب را به سلامت سپری کنند!

در چنین شبی، مردم ساکن اروپا و آمریکا با تزئینات عجیب و غریب و انواع خوراکی مخصوص خود، این شب مخوف و ترسناک را خاطره انگیز می‌کنند.

انتهای پیام

 

ارسال نظر