سقوط 20 درصدی قیمت پژو پارس و پژو 206
معامله گران بازار خودرو از رکود این بازار و از روند رو به کاهش قیمت خودرو در سال 1400 خبر می دهند که این کاهش در برخی خودروهای شاخص همچون پژو پارس و پژو 206 بیشتر به چشم می خورد.
به گزارش کاماپرس، شاید شما هم از آن گروه از متقاضیان خودرو باشید که برای خرید دست نگه داشته اند و چشم به نتیجه مذاکرات وین دوخته اند. این انتظار چندان غیرواقع بینانه نیست و حتی نایب رئیس اتحادیه نمایشگاه داران هم توصیه کرده فعلا کسی خودرو نخرد.
علت روشن است؛ از یک طرف ممکن طی هفته های پیش رو - یعنی نهایتا 2 تا 3 هفته دیگر - مذاکرات وین به نتیجه برسد و در این صورت بازار خودرو قطعا با یک شوک قیمت مواجه می شود. برخی گمانه زنی ها از سقوط 30 درصدی قیمت خودروهای پرتقاضا در صورت توافق جدید در مذاکرات وین سخن گفته اند.
از سوی دیگر در بازار راکد خرید به صرفه نیست چرا که قیمت ها شفاف نیست. در چنین بازاری کسی حاضر به خرید و فروش نیست و کسانی هم که اقدام به خرید می کنند ممکن است در دام قیمت های غیرمنطقی بیفتند.
گزارش روزنامه همشهری نشان می دهد قیمت خودرو از ابتدای سال تاکنون 20 درصد ریزش داشته است و این ریزش در برخی خودروها مثل پژو پارس و پژو 206 تیپ دو کاملا محسوس است.
پژو 206 تیپ 2 مدل 1400 اوایل امسال تا 210 تا 212 میلیون تومان هم قیمت می خورد اما اکنون می توان این خودرو را به قیمت 190 تا 193 میلیون خرید. پژو پارس بنزینی مدل 1400 هم با کاهش حدود 20 درصدی از ابتدای سال از حدود 245 میلیون به زیر 210 میلیون تومان رسیده است.
اخبار مهم و پربازدید را بخوانید:
- خودرو رایگان ایران خودرو را چگونه بگیریم؟
- وام 300 میلیونی ساخت مسکن مستاجران را صاحبخانه میکند؟
- از 4 وام بانکی جدید کدام یک برای متقاضیان مناسبتر است؟
جدیدترین قیمت ها در بازار خودرو ؛ سیر نزولی قیمت ها ادامه دارد
روزنامه همشهری در گزارشی میدانی به بررسی وضعیت بازار خودرو پرداخته و نوشته است؛ با این روند مشتریان واقعی در انتظار کاهش بیشتر قیمت خودرو بوده و فروشندگانی که عجلهای برای فروش خودرو ندارند نیز منتظر فروکشکردن تب کاهش یا حداقل تثبیت قیمت این خودروها هستند.
به نوشته این روزنامه دیروز در بازار خودرو، قیمت پژو206 تیپ2 با کاهش 2میلیون تومانی به 193میلیون تومان رسید تا به قیمت روزهای پایانی سال گذشته نزدیک شود. همچنین نرخ مدل99 پژو پارس اتوماتیک با رینگ آلومینیومی به ۳۳۰، پژو پارس LX رینگ فولادی به ۲۵۸، پژو پارس دوگانهسوز به ۲۲۸ و پژو پارس دوگانهسوز مدل ۱۴۰۰ به ۲۳۵میلیون تومان رسید.
قیمت پژو۲۰۶ تیپ۵ به 252، پژو ۲۰۶ صندوقدار به ۲۵۱، دنا 225، دناپلاس ۳۱۴، دناپلاس توربو ۳۶۰ و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک به 422میلیون تومان کاهش یافت. در محصولات سایپا نیز قیمت پراید مدل۱۳۱ با ۲میلیون تومان کاهش به ۱۱۰، پراید۱۳۲ با کاهش ۳میلیونی به ۱۱۵، پراید۱۵۱ به ۱۱۴ و نوع پلاس این مدل پراید به ۱۲۰ و پراید۱۱۱ به قیمت ۱۲۸میلیون تومان رسید. همچنین قیمت تیبا به ۱۲۳، تیبا۲ به ۱۳۲، ساینا به ۱۴۱، ساینا S به ۱۴۶، کوییک به ۱۴۸میلیون، کوییکR به ۱۵۳ و کوییک پلاس اتوماتیک به ۲۰۸ میلیون تومان رسید.
برای دسترسی سریعتر به اخبار مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید.