اعتبار مالک گوچی افت کرد

کد مطلب: ۳۵۷۰۲۷
اعتبار مالک گوچی افت کرد

آژانس رتبه‌بندی اعتباری (S&P Global)، چشم‌انداز اعتباری کرینگ، مالک گوچی را کاهش داد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

به گزارش کاما‌پرس به نقل از رویترز، آژانس رتبه‌بندی اعتباری (S&P Global)،  چشم‌انداز اعتباری گروه کالاهای لوکس کرینگ اس.اِی. (Kering S.A)، مالک برند گوچی را از باثبات به منفی تغییر داده است. این تصمیم پس از کاهش فروش محصولات گوچی و دیگر برندهای کرینگ در نیمه نخست سال اتخاذ شد.

تحلیلگران این آژانس رتبه‌بندی اعتباری در گزارش خود، درباره رتبه اعتباری کرینگ، بر کاهش تقاضای مصرف‌کنندگان برای پوشاک لوکس این گروه فرانسوی در بازارهای کلیدی تأکید داشتند. دلیل اصلی این کاهش اعتبار، افت 22 درصدی درآمد سال گذشته این برند در منطقه آسیا-اقیانوسیه و چین بود.

به گفته این تحلیلگران، کرینگ در سال جاری عملکرد ضعیف‌تری نسبت به رقبایی همچون ال‌وی‌ام‌اچ (LVMH)، دیور (Dior) و هرمس (Hermès)داشته است. همچنین فروش برند شاخص گوچی، که در سال گذشته بیش از نیمی از سود عملیاتی (EBITDA) شرکت را تشکیل می‌داد، در نیمه نخست ۲۰۲۵، 25 درصد افت کرده است.

با وجود این تحولات، آژانس رتبه‌بندی اعتباری، رتبه اعتباری بلندمدت صادرکننده کرینگ را در سطح +BBB حفظ کرد؛ جایگاهی که در بخش پایینی طیف رتبه‌بندی‌های باکیفیت بالا قرار می‌گیرد.

کرینگ پیش‌تر و در ماه ژوئن اعلام کرده بود که لوکا دی مئو (Luca de Meo) مدیرعامل پیشین خودروساز فرانسوی رنو، از اواسط سپتامبر (شهریور) به عنوان مدیرعامل جدید این گروه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

انتهای پیام

ارسال نظر