مدیر روابط عمومی ارتباطات در رسانه‌های مجتمع فنی تهران:

محصول نوآورانه مجتمع فنی تهران در الکامپ؛ هوش مصنوعی در کمک به راننده‌ها

کد مطلب: ۳۵۸۱۱۶
محصول نوآورانه مجتمع فنی تهران در الکامپ؛  هوش مصنوعی در کمک به راننده‌ها

مجتمع فنی تهران با بیش از ۴۰ سال سابقه، امسال در نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۴ حضور پیدا کرد و علاوه بر ارائه دوره‌های آموزشی مهارتی، با استفاده از هوش مصنوعی، محصولات نوآورانه‌ای در حوزه ایمنی خودرو و صنعت معرفی کرد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

مهدی نادری فرید، مدیر روابط عمومی ارتباطات در رسانه‌های مجتمع فنی تهران، در گفت‌و‌گو با کاماپرس درباره فعالیت این مجموعه در نمایشگاه گفت: مجتمع فنی تهران به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین موسسات آموزشی کشور، از سال ۵۷ فعالیت خود را آغاز کرده و امروز با حدود ۱۹ دپارتمان تخصصی و بیش از هزار و 600 عنوان دوره مهارتی و منتج به شغل، در خدمت علاقه‌مندان است.

نادری فرید درباره حضور در الکامپ افزود: امروز در نمایشگاه، دو دپارتمان تخصصی ما که حوزه آی‌تی، فناوری اطلاعات و برق و الکترونیک را پوشش می‌دهند، پاسخگوی مراجعه‌کنندگان هستند. هدف ما آموزش مهارت‌هایی است که متاسفانه در کشور با کمبود نیروی انسانی ماهر مواجه هستیم؛ فارغ‌التحصیلان زیادی وجود دارند اما نیروی ماهر محدود است. مجتمع فنی تهران این خلا را با دوره‌های آموزشی و توانمندسازی نیروی انسانی پر می‌کند.

وی در پایان به فعالیت‌های نوآورانه در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: در دپارتمان آی‌تی و هوش مصنوعی، علاوه بر آموزش، با توجه به نیاز روز جامعه، محصولاتی توسعه داده‌ایم. با همکاری دانشگاه صنعتی شهید بهشتی، محصولاتی طراحی شده‌اند که می‌توانند در صنعت و خودرو، با تشخیص وضعیت راننده و کنترل خواب‌آلودگی، آلارم‌های هشدار ارائه دهند. این پروژه به شکل یک استارتاپ در حال پیگیری است و امید داریم به تولید انبوه برسد.

انتهای پیام

ارسال نظر