بازدید مدیران فولاد خوزستان از غرفه گروه ادمیرال

مدیران ارشد شرکت فولاد خوزستان با حضور در غرفه گروه ادمیرال در ششمین نمایشگاه بینالمللی حملونقل و لجستیک تهران، ضمن آشنایی با ظرفیتها و خدمات این مجموعه، بر ضرورت توسعه همکاریهای لجستیکی در زنجیره تأمین صنعت فولاد تأکید کردند.
برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.
به گزارش روابطعمومی گروه ادمیرال، در این بازدید که با حضور جمعی از مدیران فولاد خوزستان انجام شد، دو طرف درباره فرصتهای مشترک در حوزه حمل مواد اولیه و محصولات فولادی، استفاده از ظرفیتهای حملونقل دریایی و جادهای، و بهینهسازی زنجیره تأمین بحث و تبادل نظر کردند.
مدیران فولاد خوزستان با اشاره به جایگاه این شرکت بهعنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در کشور، نقش لجستیک هوشمند و خدمات یکپارچه ادمیرال را در تسهیل صادرات و واردات محصولات فولادی حائز اهمیت دانستند.
در ادامه، نمایندگان گروه ادمیرال نیز ضمن تشریح توانمندیهای خود در زمینه حملونقل چندوجهی، بیمه و ترخیص کالا، بر آمادگی مجموعه برای ارائه راهکارهای اختصاصی به صنعت فولاد کشور تأکید کردند.
انتهای پیام
مرتبط با: