ایلان ماسک هوش مصنوعی بی ادب خود را رونمایی کرد

کد مطلب: ۱۹۷۱۳۰
ایلان ماسک هوش مصنوعی بی ادب خود را رونمایی کرد

ایلان ماسک، بنیانگذار شرکت ایکس ای آی، اخیرا از ربات هوش مصنوعی جدید خود با نام «گروک» (Grok) رونمایی کرد.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ، تلگرام و توییتر کاماپرس را دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، به نقل از ام اس ان، او پیش از این یکی از بنیانگذاران اوپن ای‌آی بود اما به دنبال مخالفت با سیاست‌های شرکت، کناره‌گیری کرده و شرکت هوش مصنوعی خود را تأسیس کرد.

بیشتر بخوانید:

ماسک، گروک را رباتی بازیگوش توصیف کرد که علاقه زیادی به پاسخ‌های طعنه‌آمیز دارد، بنابراین هشدار داد که افراد کم‌جنبه از این ربات دوری کنند. با این حال ممکن است برخی این هوش مصنوعی را بی ادب توصیف کنند.

مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس، پیش از این درباره تهدیدات هوش مصنوعی برای بشریت سخن گفته بود اما در ماه جولای اعتراف کرد که به نظرش مکث کردن دیگر عاقلانه به‌نظر نمی‌رسد. او در توجیه حرف‌هایش اظهار داشت:«ما در شرایطی قرار داریم که هوش مصنوعی می‌تواند از باهوش‌ترین انسان‌ها هم هوشمندتر باشد!»

انتهای پیام

ارسال نظر