افزایش فروش اجباری طلا در روزهای جنگ

کد مطلب: ۳۶۳۰۸۸
افزایش فروش اجباری طلا در روزهای جنگ

بحران اقتصادی ناشی از جنگ، برای بخشی از دارندگان طلا معنایی متفاوت از سرمایه‌گذاری داشت. برخی افراد برای تامین هزینه‌های روزمره و خانواده ناچار شدند بخشی از دارایی خود را نقد کنند.

سمانه اصغریان، مدیرعامل اکسیراز، در گفتگو با کاماپرس درباره تغییر رفتار مردم در بازار طلا در دوران جنگ گفت: یکی از اتفاقات قابل توجه در این دوره، افزایش بازخریدها بود که بخشی از آن نه با هدف سرمایه‌گذاری یا کسب سود، بلکه به دلیل فشار اقتصادی انجام می‌شد.

بیشتر بخوانید:

وی افزود: برخی افراد درآمد خود را از دست داده بودند، کسب‌وکارشان آسیب دیده بود یا برای تامین هزینه‌های زندگی و خانواده به نقد کردن بخشی از دارایی خود نیاز داشتند. در چنین شرایطی، فروش طلا دیگر صرفا یک تراکنش مالی نیست و اضطرار فروشنده نباید به عاملی برای کاهش ارزش دارایی او تبدیل شود.

اصغریان ادامه داد: اکسیراز در همان روزها تصمیم گرفت بازخرید را متوقف نکند و حتی در شرایط بمباران، مالک مجموعه شخصا هر روز در محل حضور داشت تا افرادی که به نقد کردن دارایی خود نیاز دارند، با در بسته مواجه نشوند.

وی با اشاره به اینکه جنگ را نباید از زاویه رشد یک کسب‌وکار روایت کرد، گفت: پشت افزایش بازخریدها خانواده‌هایی قرار داشتند که تحت فشار بودند و بعضی افراد برای تامین زندگی خود ناچار به فروش دارایی‌شان شدند.

گفتگوی کامل به زودی منتشر می‌شود

انتهای پیام

ارسال نظر