مدیرعامل گروه بستانچی و رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان سیستم‌های تهویه مطبوع ایران

در بهترین وضعیت از لحاظ دانش و تولید قرار داریم

کد مطلب: ۳۵۸۲۵۰
در بهترین وضعیت از لحاظ دانش و تولید قرار داریم

مهدی بستانچی، مدیرعامل گروه بستانچی و رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان سیستم‌های تهویه مطبوع ایران، وضعیت این صنعت را بررسی کرد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در اینستاگرام دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس بستانچی عنوان کرد: طبق بازدیدی که از نمایشگاه داشتم به لحاظ دانش و تولید در بالاترین سطح تاریخ این صنعت قرار داریم. از لحاظ بازار در بدترین شرایط قرار داریم که این بخش مربوط به سیاست‌گذاری‌های دولتی است.

او ادامه داد: حجم بازار ما کاهش یافته است و از طرفی قاچاق بی رویه نیز برای ما تبدیل به معضل شده است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان سیستم‌های تهویه مطبوع در ادامه عنوان کرد: درحال حاضر بودجه کافی به این صنعت اختصاص داده نمی‌شود و صنعت ساختمان به‌خاطر نوسان شدید بازارهای مساوی نفس‌های آخر را می‌کشد.

او در خصوص وضعیت صادرات در این صنعت گفت: باوجود آنکه محصولات ما به لحاظ کیفیت، صرفه اقتصادی و تنوع نسبت به تولیدات ترکیه برتری دارد؛ به خاطر تحریم قادر به صادرات نیستیم. 

انتهای پیام

ارسال نظر