آمادگی وزارت صمت برای گسترش صنعت تهویه مطبوع

کد مطلب: ۳۴۵۰۵۶
آمادگی وزارت صمت برای گسترش صنعت تهویه مطبوع

ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صمت، در نخستین دوره گرامیداشت روز ملی صنعت تهویه مطبوع از اهمیت این صنعت صحبت کرده و کاهش وابستگی فناورانه را ضروری دانست.

به گزارش کاماپرس ابراهیم شیخ تهویه مطبوع را صنعتی راهبری اعلام کرده و گفت: در این صنعت وابستگی‌هایی داریم که به خصوص در حوزه فناوری‌های نو با رویکرد مدیریت انرژی پررنگ است. شیخ همکاری و هم‌افزایی با دانشگاه را راه حلی برای این معضل به شمار آورد.

او در ادامه از آمادگی و اراده وزارت صمت برای گسترش و بهبود این صنعت خبر داده و گفت: بستر و فضای مناسبی فراهم شده تا این صنعت راه پیشرفت را طی کند.

او در نهایت از پایین بودن تولید نسبت به پروانه‌های صادر شده و ظرفیت‌های نصب شده انتقاد کرد و گفت: نسبت پروانه‌ها به تولید پایین‌تر از ۴۰ درصد است و حداکثر تلاش خود برای افزایش تولید، گسترش بازار و صادرات محصولات را به کار گیریم.

انتهای پیام

ارسال نظر