ورود محموله قطعات خودروی آفرودی ۲۱۲ به کارخانه ایلیا

کد مطلب: ۳۶۳۸۱۵
ورود محموله قطعات خودروی آفرودی ۲۱۲ به کارخانه ایلیا

شرکت صنایع خودروسازی ایلیا از ورود محموله قطعات منفصل (CKD) خودروی آفرودی ۲۱۲ به کارخانه این شرکت خبر داده است. به گفته این شرکت، حمل دریایی محموله با تأخیر مواجه شده و مونتاژ خودرو قرار است پس از تکمیل مرحله جاری مونتاژ پیکاپ موسو گرند خان آغاز شود. 

بر اساس اخبار منتشرشده از سوی صنایع خودروسازی ایلیا، قطعات واردشده پس از طی مراحل گمرکی و ارزیابی کیفی، وارد چرخه مونتاژ خواهند شد. این شرکت اعلام کرده است که ورود محموله با هدف ادامه فرایند تولید و پیگیری تعهدات معوق انجام شده است.

صنایع خودروسازی ایلیا علت تأخیر در حمل محموله را شرایط جنگی، مسدود شدن برخی آبراه‌های بین‌المللی و موانع مرتبط با تبادلات بانکی عنوان کرده است. به گفته این شرکت، این عوامل بر زمان‌بندی مونتاژ خودرو تأثیر گذاشته‌اند.

طبق برنامه اعلام‌شده از سوی شرکت، مونتاژ خودروی ۲۱۲ پس از پایان مرحله جاری مونتاژ موسو گرند خان آغاز می‌شود. با این حال، در اطلاعات منتشرشده زمان مشخصی برای شروع مونتاژ یا تحویل خودروهای ثبت‌نام‌شده اعلام نشده است.

انتهای پیام

ارسال نظر