رویداد مالی امید برگزار می‌شود

کد مطلب: ۳۶۳۴۳۸
رویداد مالی امید برگزار می‌شود

دومین رویداد سالیانه مالى امید، 20 مهرماه با حضور جمعى از مدیران، صاحب نظران و فعالان بازار سرمایه برگزار خواهد شد.

به گزارش کاماپرس، دومین رویداد سالیانه مالی امید با حمایت بانک سپه، تامین سرمایه امید، گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید، تامین سرمایه لوتوس، تامین سرمایه تمدن، گروه مالی آبان، کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار و کانون نهاهای سرمایه‌گذاری ایران برگزار خواهد شد.

این رویداد، دوشنبه 20 مهرماه 1405، از ساعت 15 تا 17 در سالن همایش‌های ساختمان نگین بانک سپه، برگزار می‌شود.

شورای سیاستگذاری این رویداد به ریاست شاپور محمدی، از اسفند 1404 تشکیل شد و به مرور با برگزاری جلسات شورا روند انتخاب اعضا و بررسی شاخص‌های منتخب برگزار شد. سعید اسلامی بیدگلی به عنوان دبیر علمی این رویداد انتخاب شده است. او پیش از این سمت، مسئولیت راهبری علمی همایش را عهده‌دار بود.

این رویداد با محوریت تقدیر از برگزیدگان و فعالان برتر در حوزه دانش مالی، خلاقیت و نوآوری در صنعت کارگزاری و نهادهای مالی، اقدامات ماندگار و تقدیر از افراد شاخص برگزار می‌شود.

انتهای پیام

ارسال نظر