بورس ایران 19 ساله شد

کد مطلب: ۳۴۹۸۴۴
بورس ایران 19 ساله شد

سازمان بورس و اوراق بهادار ایران به عنوان نهاد ناظر بازار سرمایه، روز شنبه (17 خرداد) وارد نوزدهمین سال فعالیت خود شد.

برای مشاهده جدیدترین اخبار کسب و کار کاماپرس را در لینکدین دنبال کنید.

به گزارش کاماپرس، سازمان بورس و اوراق بهادار ایران، یک مؤسسه عمومی غیردولتی مستقل است که از محل کارمزدهای دریافتی و سهمی از حق‌پذیرش شرکت‌ها در بورس‌ها و دیگر درآمدها اداره می‌شود.

ریاست این سازمان از ابتدا (1385) بر عهده علی صالح‌آبادی بود و محمد فطانت‌فرد در سال ۱۳۹۳ عهده‌دار این مسوولیت شد. پس از استعفای فطانت‌فرد، شاپور محمدی در سال ۱۳۹۵ ریاست آن را بر عهده گرفت.

پس از استعفای محمدی در سال 1399، حسن قالیباف اصل رئیس این سازمان شد، ولی با استعفای وی در همان سال، محمدعلی دهقان دهنوی این سمت را عهده‌دار شد. پس از اتمام دوره پنج ساله اعضای هیئت مدیره این سازمان و انتخاب اعضای جدید آن، مجید عشقی در سال ۱۴۰۰ به عنوان رئیس این سازمان انتخاب شد و او نیز در سال ۱۴۰۳ از ریاست سازمان استعفا کرد و حجت‌الله صیدی جایگزین او شد که همچنان در این سمت مشغول فعالیت است.

انتهای پیام

مرتبط با:

ارسال نظر