8 نماد پُر ریسک بورس در مردادماه 1400

آشنایی با  نمادهای پرریسک بورس در مردادماه 1400 برای بورس بازان از اهمیت فراوانی برخوردار است چرا که آنها نمادهایی هستند که طی روزها و هفته های اخیر صف فروش خود را حفظ کرده و درصد قابل توجهی از ارزش سهام خود را از دست داده اند.

به گزارش کاماپرس، بورس از ابتدای مردادماه تقریبا هر روز در حال اوج گیری است اما این که این اوج گیری ادامه دار باشد و مهم تر از آن این که از این رونق بتوان سودی کسب کرد بسته به درک و دریافت درست از وضعیت بازار است. روزنامه هفت صبح در گزارشی به بررسی چند نماد بورس پرداخته که پرریسک به شمار می‌آیند و این نمادها را سمّی نامیده است. در ادامه بخش هایی از این گزارش را مرور می کنیم.

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار داغ بازار بورس، اینستاگرام کاماپرس را دنبال کنید. از اینجا وارد شوید.

 1. غدام؛ خوراک دام پارس

سنگین ترین صف فروش این روزها برای سهام شرکت خوراک دام پارس تشکیل  می‌شود. هر روز این شرکت در صدر فهرست صف‌های فروش قرار دارد و عملا امیدی برای سهامدارانش باقی نمانده. حجم معاملات ناچیز باعث شده قیمت سهام غدام کمترین تغییرات را داشته باشد و با وجود اینکه اغلب روزها صف فروش داشته، از نقطه اوج خود تنها 39 درصد کاهش قیمت را تجربه کند.

آریاک سفر

ارزش صف فروش: حدود 60 میلیارد تومان

میزان ریزش قیمت 39 درصد

2. سنیر؛ سیمان سفید نی ریز

نمودار تغییرات قیمت سنیر با دیگر نمادهای سمی کاملا متفاوت است. در روزهایی که بورس نزولی بود، اتفاقا سیمان نی ریز توانست بازدهی عجیب و غریبی از آذر تا اسفند 99 داشته باشد و سود بزرگ270 درصدی نصیب کسانی کند که در آذرماه سنیر را خریده بودند و در اسفندماه فروختند. از آن روز تا حالا سنیر حتی یک روز هم رنگ سبز به خود ندیده و دائما در صف فروش بوده است.

ارزش صف فروش: حدود 50 میلیارد تومان

میزان ریزش قیمت 30 درصد

 3. غصینو؛ صنعتی مینو

غصینو از دیگر نمادهای نفرین شده است. از ابتدای شهریور تا آخر آذرماه زمانی که خیلی از نمادها ارزش سهام خود را از دست دادند، غصینو بازدهی عجیب 220 درصدی را پشت سر گذاشت و بعد از آغاز روند نزولی دیگر روز خوش ندید. قیمت هر سهم غصینو نسبت به نقطه اوج خود حدود 53درصد ریزش داشته و این روزها دائما شاهد تشکیل صف فروش سنگین 20 میلیاردی برای این نماد هستیم.

ارزش صف فروش: حدود 20 میلیارد تومان

میزان ریزش قیمت 53 درصد

 

خبر مهم برای فعالان اقتصادی و علاقه مندان سرمایه گذاری:

 

4. سدبیر؛ سرمای هگذاری تدبیرگران فارس و خوزستان

دستورالعمل رفع گره معاملاتی دردی از سهامداران شرکت سرمایه گذاری تدبیرگران فارس و خوزستان دوا نکرده است . روند نزولی قیمت سهام این شرکت از بهمن ماه شروع شده و تا اینجای کار 55درصد ارزش شرکت را از بین برده است. هفته پیش این نماد برای رفع گره معاملات بدون دامنه نوسان معامله شد و در یک روز39 درصد ریزش را تجربه کرد ولی اين اتفاق نتوانست صف فروش سنگین این نماد را جمع آوری کند.

ارزش صف فروش: حدود 12 میلیارد تومان

میزان ریزش قیمت 55 درصد

5. ثشرق؛ سرمای هگذاری مسکن شمال شرق

نصف سرمایه شرکت از بین رفته اما همچنان صف فروش میلیاردی پابرجاست. درباره ثشرق، نماد شرکت سرمایه گذاری مسکن شمال شرق صحبت می کنیم که از نقطه اوج خود در مردادماه سال گذشته حدود 50 درصد ارزش خود را از دست داده است. آذر تا اسفند فرصت فروش سهام به وجود آمد اما دوباره چند ماهی است که ثشرق درگیر صف فروش شده و امیدی برای سهامدارانش باقی نگذاشته است. آنها هر روز با صف فروش میلیاردی روبه رو هستند.

ارزش صف فروش: حدود 12 میلیارد تومان

میزان ریزش قیمت: 50 درصد

6. غالبر؛ لبنیات کالبر

سهام شرکت لبنیات کالبر از مرداد تا آذر 99 حدود 51 درصد ارزش خود را از دست داد و بعد از چند ماه تلاش برای جبران ضرر سهامداران، دوباره از فروردین امسال دچار صف فروش شده و تا اینجای کار حدود 40 درصد با نقطه اوج خود فاصله دارد. با وجود اصاح قیمت قابل توجه، غالبر چند روزی است با صف فروش میلیاردی دست و پنجه نرم می کند و در این روزها فروشنده های سهام امید چندانی به موفقیت ندارند.

ارزش صف فروش: حدود هشت میلیارد تومان

میزان ریزش قیمت: 40 درصد

7. ولیز؛ لیزینگ ایرانیان

لیزینگ ایرانیان تازه یک هفته است از صف فروش سه ماهه خلاص شده ولی همچنان روند نزولی آن ادامه دارد و در آخرین روز معاملاتش صف فروش دو میلیاردی برایش تشکیل شده . ولیز طولانی‌ترین روند نزولی را در بازار سرمایه دارد که فروردین سال گذشته آغاز شده و در 16 ماه پیاپی حدود 81 درصد ارزش سهام شرکت از بین رفته است و هنوز هم این روند ادامه دارد.

ارزش صف فروش: حدود دو میلیارد تومان

میزان ریزش قیمت: 80 درصد

8. غویتا؛ ویتانا

روند نزولی قیمت سهام شرکت ویتانا با دو ماه تاخیر نسبت به دیگر نمادها و از ابتدای مهرماه آغاز شده. در این مدت غویتا برای سه ماه متوالی با صف فروش دست و پنجه نرم می کرد و تازه بعد از رفع گره معاملات آن شاهد افزایش تعداد خرید و فروش سهام در این نماد هستیم ولی اینطور که پیداست بعد از ریزش 70 درصدی قیمت سهام هنوز غویتا به تعادل نرسیده و روند نزولی همراه با صف فروش ادامه دارد.

ارزش صف فروش: حدود هفت میلیارد تومان

میزان ریزش قیمت: 70 درصد

مشروح این گزارش را که شامل معرفی 7 نماد پرریسک دیگر بورس است در روزنامه هفت صبح بخوانید.

اخبار اقتصادی مهم امروز:

 

انتهای پیام

نرم افزار حسابداری
آریاک سفر
همراه مکانیک-کاماپرس
آسیاتک
ایمالز
کاراپلاس-کاماپرس
آیرومارت-کاماپرس
این مقاله رو با بقیه به اشتراک بذار:

8 دیدگاه برای “8 نماد پُر ریسک بورس در مردادماه 1400

    • خان داداش گفته:

      من نمیدونم با چه منطقی توی اون قیمت خرید کردی
      اما من پاییز680 خریدم
      همه دیدیم ک تقریبا تا 250 هم اومد
      یعنی60%ضرر شدم
      اما بلافاصله بعد از آغاز حرکت صعودی و در 280 خرید زدم و سربسرم شده 360
      الان توی سودم

  1. رامین گفته:

    نماد خمحرکه را هم به این لیست اضافه کنید بنده تیرماه ۹۹ هر سهم خمحرکه را ۲۶۰۰ تومن خریدم و الان زیر ۴۰۰ تومن داره معامله میشه

  2. حامد تکمیلی گفته:

    نماد لپارس الان ۹۵ درصد ریزش داشته چرا اون یاداوری نکردید.از برج ۹پارسال تا الان مثبت نشده

  3. رمضان گفته:

    آقا نماد لپارس راچرانمیگی معلوم نیست ناظرش کی اصلا”پدرومادرداره بی پدرها ماسهامدارها رابیچاره کردند ازموقعی که خریدوصف فروشش شروع شده ۸۰درصد

  4. کوروش گفته:

    واقعا این دولت نیرنگ تزویر دروغ ومزدوز واقعی بود هر روز شاخص الکی سبز،میکنن من ۸تاسهم از هر گروهی دارم باحداقل۶۰درصدریزش این مدت رشد نکردن هیچی روز به روز ضررهام داره بیشتر میشه .روحانی،خدا ببردت دیگه هیچ موقع تورو نبینیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کرمان موتور شیراز