وام با سود 1 درصد و اقساط 30 ساله یک بانک دولتی به افراد خاص (جزئیات)

کد مطلب: ۵۵۸۷۳
وام با سود 1 درصد و اقساط 30 ساله یک بانک دولتی به افراد خاص (جزئیات)

دریافت وام با سود بسیار کم (1 درصد) برای متقاضیان تسهیلات رویایی به نظر می رسد اما این رویا توسط یک بانک دولتی برای افراد خاص به واقعیت تبدیل شده است.

به گزارش کاماپرس، متقاضیان وام با نرخ سود پائین از بانک های دولتی معمولا با جواب هایی از قبیل «منابع لازم برای وام تخصیص داده نشده است» یا «بودجه برای تسهیلات فعلا ابلاغ نشده است» یا « برای دریافت وام قرض الحسنه باید حداقل چند ماه مبلغ قابل توجهی در بانک سپرده کنید» و … مواجه می شوند اما یک بانک دولتی برای افرادی خاص چنین روشی ندارد و بر اساس مستندات منتشر شده توسط یکی از رسانه ها تسهیلات کم سود را به راحتی به این افراد اعطا کرده است.

تنها مشکلی که باقی می ماند این است که براساس این اطلاعات، بانک توسعه تعاون، به عنوان یک بانک دولتی انواع و اقسام وام ‌های با بهره بسیار پایین و اقساط بسیار بلندمدت را به مدیران و کارکنان خود اعطا کرده است!

طبق سندی که سایت نود اقتصادی منتشر کرده است، سود تسهیلات مذکور از ۱ درصد شروع شده و تا ۱۸ درصد و بیشتر ادامه دارد. همچنین مدت بازپرداخت این اقسام نیز از ۳۶ ماه شروع شده و تا ۳۶۰ ماه نیز ادامه دارد.

شایان ذکر است شایعات و حواشی فراوانی درباره پرداخت تسهیلات کلان با سود پائین و اقساط بلندمدت به مدیران و برخی کارکنان بانک ها همواره نقل محافل است و اطلاعات دقیقی درباره قانونی بودن یا تخلف آمیز بودن این اقدام بانک ها وجود ندارد.

بانک توسعه تعاون نیز تاکنون به سند منتشر شده توسط نود اقتصادی واکنشی نداشته و این خبر را تائید یا تکذیب نکرده است.

اخبار مهم و پربازدید را بخوانید:

برای دسترسی سریع‌تر به اخبار و گزارش های مهم روز، عضو کانال تلگرام کاماپرس شوید. برای عضو شدن اینجا را کلیک کنید .

انتهای پیام

ارسال نظر